چکیده این آموزش
در آموزش اصولی ترین روش های برقراری ارتباط با دیگران به مباحث زیر می پردازیم:
- اطرافیان من چه کسانی هستند؟
- اطرافیان روی من چه تاثیری دارن؟
- آیا اطرافیان من برای ارتباطات و تعاملات قابل قبول هستند؟
- آیا بودن اطرافیان بی جا در کنارمون قابل قبول هستش؟
- نقش شگفت انگیز ارتباط در زندگی
مهارت ارتباط با دیگران رو یاد بگیریم؟
در آموزش اصولی ترین روش های برقراری ارتباط با دیگران میخوایم به صورت تخصصی مهارت ارتباط با دیگران – فواید ارتباط با دیگران – ارتباط سازی – چرا با دیگران ارتباط برقرار میکنیم – آداب برقراری ارتباط با دیگران رو بررسی میکنیم و شما در پایان این آموزش این مباحث رو کامل با مثال یاد میگیرید با ما تا پایان آموزش اصولی ترین روش های برقراری ارتباط با دیگران همراه باشید.
ارتباط خیلی مهمه، یه نگاه به دور ور خودمون بندازیم ببینیم چه افرادی رو دور خودمون جمع کردیم؟ آیا این افراد همون افرادی هستن که ما دوست داریم باهاشون در ارتباط باشیم باشیم؟ همون افرادی که هر روز استانداردای مارو بالا میبرن و هر روز به ما خوراک ذهنی عالی میدن یا نه افرادی که در زندگی ما نقش ترمز و دست انداز رو دارند.
توضیحات صوتی در مورد آموزش سریالی اصولی ترین روش های برقراری ارتباط با دیگران رو میتونید از طریق پلیر زیر بشنوید و لذت ببرید:
برای دانلود فایل صوتی این آموزش کلیک نمایید…
سعی کنیم خودمونو در مجاورت افراد موفق و مفید و پر انرژی و مثبت قرار بدیم و از بودن باهاشون لذت ببریم چون افراد نقش بسزایی در ساختن باورهای ما دارن، که در ادامه این مسئله رو بازتر میکنیم برای شما عزیزان، اما برای شناخت بیشتر خوراک ذهن میتونید آموزش خوراک ذهن رو از قسمت آموزش رایگان سایت اکادمی مجازی باور مثبت مشاهده و دنبال کنید.
تأثیر مهارت ارتباط با دیگران چیست؟
وقتی شناسایی کردیم که ما در معرض و محاصره ی چه افرادی قرار گرفتیم همواره این افراد رو مورد تحلیل و آنالیز قرار بدیم که آیا این افراد، روی ما تاثیر مثبت دارن یا منفی؟ بر روی ما عادات و باورهای مثبت و سازنده ایجاد میکنند؟ یا نه باورهای غلط و گمراه کننده انتقال میدن؟
و سعی کنیم روی نکات مثبت افراد تمرکز کنیم و کسانی که نکات منفیشون بیشتر از مثبتشون هست رو از زندگیمون و دامنه ی روابطمون حذف کنیم، تا محیط و شرایط مد نظرمون رو بسازیم و بیشتر روی خودمون کار کنیم.
همواره یادتون باشه زغال های خاموش رو در کنار زغال های روشن قرار میدن و زغال های خاموش تاثیر میگیرن و روشن میشن یادتون باشه اگه در زندگیتون زغال خاموش هستید خودتون رو در کنار زغال های روشن قرار بدین،
یک مثال میزنیم تا بهتر یاد بگیرید برای مثال شما میخواید یک کوهنورد بشید ولی از کوهنوردی هیچ سررشته ی ندارید خب در اینجا شما صفرکیلومتر هستید و باید با افرادی که مُدرس کوهنوردی هستن یا کارشون کوهنوردی هست تعامل برقرار کنید تا اصول و فنون کوهنوردی رو یاد بگیرید.
برای درک بیشتر این قسمت میتونید آموزش فوق العاده حرف اطرافیان رو، از قسمت آموزش رایگان سایت آکادمی مجازی باور مثبت دریافت کنید و بیشتر با مبحث حرف اطرافیان آشنا بشید:
آیا اطرافیان من برای ارتباطات و تعاملات قابل قبولند؟
به این موضوع فکر کنیم که افراد مورد نظرمون رو برای ادامه تعاملات و ارتباط خودمون انتخاب کردیم آیا واقعا افرادی هستن که فاکتورها و فیلترهای مارو رد کردن؟ یا صرفا بخاطر وابستگی و باورهای غلطمون داریم با این افراد ارتباط برقرار میکنیم؟
برای اینکه به آیندمون ضرر و خللی وارد نشه باید شجاعت قطع رابطه رو در موارد بحرانی داشته باشیم خیلی از افراد هستن در پشت ظاهر پر لبخندشون با کلماتی زهرآلود و باورهای گمراه کننده آسیب های فراوانی رو به روند زندگی ما وارد میکنند،
ما باید هوشمندانه این افراد رو از زندگیمون حذف کنیم. و اگه کسی رو نیافتیم تنها بودن خیلی با ارزش تر از اینه با همچین افرادی معاشرت و تعامل داشته باشیم که همواره مثه فانوس دریایی راه به ما نشون بدن و هر روز دنبال یادگیری و آموزش باشند و در هر دیداری که باهاشون داریم به ما درس و نکته جدیدی رو یادآوری کنند.
وقتی سبگ جدیدی رو برای خودتون در نظر بگیرید به ارتباط با افرادی که اراده پولادین دارن نیاز خواهید داشت برای درک این مبحث میتونید آموزش سبک زندگی خودت را داشته باش رو از قسمت آموزش رایگان دنبال کنید و این آموزش رو دریافت کنید:
آیا بودن افراد بیجا در کنارمون قابلقبول است؟
وقتی که به وضوح دریافتیم که فرد یا افرادی که در کنارمون تشریف دارن افراد بی جا و غیرقابل تحمل با باورهای مخرب و بازدارنده هستن با شدت فراوان، این افراد رو هرچی زودتر از دامنه ی روابطمون با جدیت کنار بزنیم چون تاثیری که این افراد در نهایت به زندگی ما وارد میکنند بسیار تاوان سختی رو برای ما خواهد داشت.
خیلی از ما در افراد نزدیک و آشناهامون، ازین دست افراد به وفور یافت میشه اما هیچ کدوم فیلتری برای نبودن با این افراد اعمال نمیکنیم، و آروم آروم خودمون رو به سمت شرایط اتفاقات ناخواسته هدایت میکنیم.
برای تکمیل شدن اطلاعاتتون در مورد این مبحث میتونید آموزش افراد موفق و آموزش الگو برداری از افراد موفق رو از قسمت آموزش رایگان سایت اکادمی مجازی باور مثبت دریافت کنید:
چرا با دیگران ارتباط برقرار میکنیم؟
همیشه در مورد نقش مهم ارتباط و روابط پایدار و تأثیر اون در زندگی ما و کسب موفقیت همه و رسیدن به اهداف مون صحبت کردیم همه ما می دونیم که انسان موجودی اجتماعیه و از همون بدو تولد تمایل به برقراری ایجاد روابط با اطرافیان خودش داره، این یه واقعیت انکارناپذیرِ که در مورد انسانها صدق میکند.
- آیا همه آدمها برای برقراری ارتباط ما با اون ها مناسباند ؟
- آیا فرقی نمی کنه که ما با چه کسی دوست و همنشین باشیم؟
- آیا مهم نیست خصوصیات اخلاقی و عادتهای طرف مقابل رو بشناسیم و تا حدودی باهم در هماهنگی باشیم؟
- آیا باید برای فرار از تنهایی هرکسی رسید اون رو بدون شناخت بهعنوان یه دوست در نظر بگیریم و ارتباط مؤثر باهاش داشته باشیم؟
پس اینهمه سفارش و توصیههای دینی وعلمی و سخنان افراد موفق درباره ارتباطات بینتیجه بوده؟ باید بگم که دوستی و ارتباط با افراد قانون و مقررات خودش رو داره و هرکسی از راه رسید لایق دوستی و ارتباط نزدیک ما نمی تونه باشه،
ما میگیم یک دوستی ارزشمند داشته باشیم، نه اینکه با هرکسی دوست صمیمی باشیم، بلکه با افراد باارزش از لحاظ اخلاقی ارتباط برقرار کنیم، ما میتونیم با همه دوست باشیم اما رفیق کسیه که انتخاب میکنیم که بخشی از زندگیمون رو باهاش بگذرونیم.
افرادی که تا حدودی شناخت کافی از خصوصیات فردی اون ها داریم، افرادی که به ما آرامش و حس اعتماد میدن، دوستانی که روی ما تأثیر مثبت میزارن، و ما رو به خواستهها و هدف هامون نزدیک میکنند، افرادی که با ما در تبادل و تعامل اطلاعات و مهارتها و تجربههای شخصی خودشونن و…
ما باید مهارتهای ارتباطی مؤثر رو یاد بگیریم و در روابطمون از اون ها استفاده کنیم، ارتباط با افراد می تونه نقش تعیینکنندهای در موفقیت های ما داشته باشه، ما باید بدونیم که درواقع بدون یادگیری و شناخت از مهارتهای ارتباطی، شانسی برای موفقیت در کارهامون نخواهیم داشت.
برای درک بهتر این موضوع میتونین به آموزش معجزه یادگیری مراجعه کنین و درک عمیق و موثرتری از یادگیری پیدا کنیندر ابتدا باید یاد بگیریم و بفهمیم که ما باید برای انسانها ارزش قائل بشیم و نظرمون این باشه که هر شخصی، مهمترین فردیه که در روی کره زمین زندگی میکند.
اگه با این نگرش با دیگران ارتباط برقرار کنیم، میبینیم که اون ها چقدر ما را دوست خواهند داشت و چه قدر در روابط شخصی و کاری موفق میشیم، چون با رفتارمان به اون ها نشون میدیم که، مهمترین فردی هستند که در دنیا وجود دارن، و خوب میدونیم که انسانها تمایل زیادی به دیده شدن،
و مورد تعریف و تمجید قرار گرفتن دارن، و هیچچیز در نظر یک فرد مهمتر از این نیست که توسط دیگران مورد پذیرش قرار بگیره و دوست داشته بشه درسته تغییر سختِ و زمانبر اما عواقبی که افراد بیجا و تأثیرات شون روی ما داره غیرقابل وصف و بهمراتب سخت تره.
یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْیَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِیَاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِیَاءُ بَعْضٍ وَمَنْ یَتَوَلَّهُمْ مِنْکُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لَا یَهْدِی الْقَوْمَ الظَّالِمِینَ
ای اهل ایمان! یهود و نصاری را سرپرستان و دوستان خود مگیرید، آنان سرپرستان و دوستان یکدیگرند (و تنها به روابط میان خود وفادارند). و هر کس از شما، یهود و نصاری را سرپرست و دوست خود گیرد از زمره آنان است؛ بیتردید خدا گروه ستمکار را هدایت نمیکند. (سوره المائده ،جز ۶ آیه ۵۱)
راز مهارت ارتباط مؤثر با دیگران
هنگامیکه بتونیم ارتباط مؤثر با دیگران برقرار کنیم، دیگران به ما احترام میزارن و به ما اعتماد دارن و اگر در برقراری ارتباط چندان مؤثر عمل نکنیم بهطور عجیبی در انزوا و تنهایی باقی می مونیم در حقیقت، ارتباط مؤثر نقش مهمی در زندگی ما داره و میتونه زندگی ما رو ثمربخش کنه، اما به شرطی که مهارتهای این ارتباط رو یاد بگیریم،
و با شیوههای ارتباطی در مقابل افراد متفاوت آشنا بشیم و سعی کنیم خطاهای ارتباطی خودمون را اصلاح کنیم و روزبهروز در ارتباطاتمون موفقتر عمل کنیم، توجه شمارو به شنیدن آهنگ شاد و پر انرژی زیر جلب میکنیم و امیدواریم که برای دقایقی حس عالی بودن رو با شما شریک بشیم:
امام صادق (ع) میفرماید: « دوست شریک زندگی است و مانند روح در بدن جریان و تأثیر دارد، دوست آیینهای است که خوبیها و بدیهای آدمی را در آن منعکس میشود » ما دو نوع رابطه رو میتونیم در نظر بگیریم: ارتباطات محدود – ارتباطات گسترده
ارزش ارتباط سازی با دیگران
ارتباط سازی در ارتباطات محدود بسیار مهمه چون هدف کیفیت و ارتقای ارتباط هست نه کمیت، پس روابط بسیار کمتر اما با کیفیت ایجاد میکنیم تا بتونیم احساس خوب و حال خوب داشته باشیم.
امام صادق (ع) فرمودهاند:« دوستی و رفاقت حدودی دارد کسی که واجد تمام آن شرایط نیست، او دوست کامل نیست و آنکس که دارای هیچیک از این شرایط نیست، اساساً دوست نیست و آن شرایط بدین قرارند:
اول) ظاهر و باطن رفیقت در رابطه با تو یکسان باشد.
دوم) آراستگی و ابروی خود را جمال خود بداند و نازیبایی تو را نازیبایی خود ببیند»
دوست مشمار آنکه در نعمت زند
لاف یاری و برادرخواندگی
دوست آن دانم که گیرد دست دوست
در پریشانحالی و درماندگی
( سعدی )
چگونه ارتباطات محدود داشته باشیم؟
همون طوری که از اسم این نوع رابطه مشخصه یعنی رابطهای با حدومرز و در چارچوب، یعنی اینکه ما از رابطه خودمون با افراد تعریف خاصی داشته باشیم، و ارتباطاتمون رو درون یه دایره قرار بدیم و نزاریم از اون حدومرزها فراتر بره.
تعداد آدمهای مشخص و کنترلشدهای با قوانین خاص و حدومرزهای مربوطه در این دایره ارتباطی قرار می گیرن که میتونه شامل اعضای نزدیک خانواده، اقوام و بستگان، دوستان، همکاران و اطرافیان نزدیک مون باشه.
این نوع ارتباطات در نوع خودش سالم و پایدارترِ و در ما و زندگی ما هم تأثیرات بیشتری داره. وقتی ما افراد خاصی که شناخت زیادی از اون ها داریم رو در دایره ارتباطی، خودمون قرار میدیم درسته که تعاملات و تبادلات فکری ما بهمراتب کمترِ،
چون تعداد افراد درون رابطه مقدار کوچیکتریه اما در عوض پایداری این روابط می تونه تأثیرات بهتری رو در اعمال و کارهای روزانه ما بزاره. ما برای اینکه بتونیم نگرشهای درست خودمون رو حفظ کنیم می تونیم ارتباط محدودی رو در نظر بگیریم.
پس سعی کنیم همیشه با افرادی که مثبت هستن و احساس خوبی به ما میدن ارتباط داشته باشیم. ما باید برنامهای بچینیم که بیشتر زمانمون رو با این افراد بگذرونیم، که از اطلاعات و دانشها و نگرشهای مفید و مثبت اون ها در زندگی مون استفاده کنیم.
سعی کنیم افرادی رو درون این دایره قرار بدیم که از نظر نوع نگاه و دیدگاه مثبت نگر و مثبت اندیش باشن. افرادی که برای وقت و زمان ارزش قائلاند، به روابط و قوانین دوستی پابند و مقید هستن، افرادی که در اطلاعاتشون کاملاً بهروز و آپدیت هستن، بودن با این افراد باارزش خیلی باارزشتره از اینکه با افراد بیخرد و کندذهن و نادرست در ارتباط باشیم.
ارزش ارتباط گسترده
درینجا کیفیت ارتباط در نهایت اوج خودش قرار میگیره و ما بعداز اینکه ارزش ارتباطات محدود رو درک کردیم و دایره ی دوستیامونو رسم کردیم و افراد برگزیده و لایق رو برای ارتباط صحیح انتخاب کردیم،
میاییم بیشتر وقت و زمان خودمونو با این افراد موردنظر میگذرونیم و برنامه ی میچینیم که بیشترین وقت رو با این افراد بگذرونیم و از حضور ارزشمند این افراد موفق و مثبت اندیش و عاشق تغییر و رسیدن به تعالی بهره مند شویم.
و ازین دوستی و ارتباط نهایت لدت و الگوپذیری رو داشته باشیم که در مورد الگوپذیری از افراد موفق یک آموزش پر مفهوم به اسم آموزش الگوبرداری از افراد موفق رو دنبال کنین و به درک عمیق تری نسبت به این الگوپذیری برسید.
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسند
شاید چون آرزوهایم بلندند …
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم میگوید:
امیدی هست؛ چون خدایی هست …
آری، و چه زیبا نوشته بود …
همواره با خود تکرار میکنم،
امیدی هست؛ چون خدایی هست.
فواید ارتباط با دیگران چیست؟
وقتی ما با افراد جدید و باارزش ارتباط میگیریم منابع و ایده و ورودیهای جدید و بهتری رو به ما میدن، فقط ما باید به دنبال پیدا کردن این افراد باشیم دور از دسترس نیست همینکه بخوایم جهان شرایطش رو برای ما به وجود بیاره
و اینا بهراحتی وارد زندگی ما میشن، منابع جدید همون ورودیهای جدیدِ، افراد با دیدگاههای جدید، افکار تازه شکلگرفته، باورهای درست و مثبت، اطلاعات دستهبندیشده و منظم همه ورودیهایی هستن که میتونه تأثیر مثبت و بهتری دررسیدن ما به هدف هامون داشته باشه.
این قسمت از آموزش نگرش بسیار مهم هستش وقتی باورهای جدید در ما ایجاد میشه اتفاقات عالی پشت بند باورای جدید برای ما رخ میده و بسیار لذت بخش هست تغییر باورها، و نتایجی که بدنبال میاره
برای ما بسیار حائز اهمیت هستش، برای درک بیشتر نگرش میتونید به آموزش نگرش مثبت رو از قسمت آموزش رایگان سایت آکادمی مجازی باور مثبت دریافت کنید.
امیدوارم که روی این قسمت تمرکز و توجه ویژه ی داشته باشید و سعی کنید از باورا و ورودی های جدیدی که نتیجه ارزش ارتباطات و گسترش ارتباط هست استفاده کافی و لازم رو داشته باشید
و در طول زندگیتون همواره به فکر بالابردن استانداردای زندگیتون باشید و همواره هر روزی که از خواب بیدار میشید تا پایان اون روز بهترین نسخه خودتون رو به نمایش بگذارید و از عملکردتون راضی و خوشنود باشید.
از کجا بدونیم به تغییر نگرش نیاز داریم؟
حالا که در مورد موضوع نگرش صحبت کردیم و دادههای تازهای رو باهم درک کردیم بهتره در آخر یک سری دانسته داشته باشیم که بتونیم با استناد به اونا وضعیت خودمون رو بررسی کنیم و بتونیم تصمیمات درستی رو بگیریم.
برای درک بهتر این موضوع یک سری عامل رو در بررسی میکنیم که به راحتی بتونید اونارو بررسی کنید اما نکته مهم اینه که هر چقدر موارد بیشتر باشه نیاز به تغییر نگرش شدیدتر و اقدام برای اون باید سریعتر باشه.
1.به دنبال یادگیری مورد جدید نرفتهاید (درگیر تکرار شدهاید و همین خستگی را برای شما ایجاد کرده است)
2.درگیر گذشته هستین (اینکه با کفر به اتفاقها و اشتباههای گذشته لحظه حالمون رو از دست بدیم)
3.راضی نیستیم (افرادی که از الآن زندگیشون و خودشون در این لحظه راضی نیستن و در حال گله هستند)
4.کمال طلب باشید (اینکه ما رفتارها و افکار کمال گرایانه ای رو داشته باشیم)
5.نگرانی همیشگی (اگه بدون دلیل و در شرایط عادی نگرانی رو تجربه میکنیم)
6.ناسپاس بودن (اینکه همیشه گلهمند باشیم از زندگی. هر چیزی که هست باعث میشه مسیر اشتباهی رو بریم)
7.مقاومت داشتن (اینکه در مقابل تغییرات تازه و درست مقاومت داشته باشیم)
8.مسئولیتپذیر نباشیم (همیشه به دنبال مقصر باشیم و بقیه رو مقصر زندگیمون بدونیم)
9.منفی نگری (اگه درگیر افکار منفی باشیم و همیشه افکار منفی رو درست و منطقی بدونیم)
به نظرم همین 9 عنوان میتونیه راهنمایی خوبی باشه که ما با دید بهتری خودمون رو آنالیز کنیم هر چن اگر همین حالا این لیست رو به افراد جامعه نشون بدیم، درصد خیلی زیادی درگیر این موضوعات هستند
و میشه این رو درک کرد که اکثریت ما انسانها نیاز به تغییر نگرش در وجودمون هست و بایستی نگرشمون رو تغییر بدیم، و انرژی مثبت همراه با باور مثبت رو در زندگیمون شارژ کنیم چون ما برای ادامه مسیر به این دوتا ابزار مهم نیاز مبرم و اساسی داریم تا به خواسته هامون برسیم.
جمع بندی آموزش و کلام پایانی
زندگی زیبا و تکرار نشدنیِ، ما یه بار به دنیا میایم و فرصت بودن وزندگی کردن رو داریم، پس بیایم با احساس خوب و باور و نگرش درست زندگی شاد و حال خوبی رو برای خودمون بسازیم احساسات ما همیشه در حال فوران و شعلهور شدن هستن اگه به این احساست بها بدیم و راه کنترل و مهار اون ها رو در جهت بهینهسازی اعمالمون سوق بدیم،
بیشک جزء اون دسته از آدمهای موفقی هستیم که عینک خوشبینی و امیدواری رو به چشم و دیده خود زدن و دنیا رو به رنگ سبز زندگی نگاه میکنند « فراوانی به دست آوردنی نیست . ما با فراوانی هماهنگ میشویم . فرصتی وجود دارد تا همانگونه زندگی کنید که آرزویش ر ا دارید ». وین دایر
هرروز و همیشه بذر احساسات خوبرو در وجود خودمون بکاریم و با باورهای مثبتمون اون ها رو آبیاری کنیم تا جوانه بزنه، و در وجودمون شکوفا بشه: بذر عشق، محبت، ایمان، شادی، خیرخواهی، شور و هیجان، قدردانی و…
که در مورد همه ی این مباحث ما آموزش رایگان برای شما عزیزان تهیه کردیم و در بخش آموزش رایگان سایت آکادمی مجازی باور مثبت قرار دادیم امیدواریم که نهایت استفاده و لذت رو ببرید یادتون دوستتون داریم در پناه حق
یا حق.
محصولات پیشنهادی
جدیدترین آموزش های رایگان
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.