چکیده این آموزش
در آموزش مسئولیت پذیر بودن واقعا جواب می دهد به مباحث زیر می پردازیم:
- مسئولیت کارهایت رو بپذیر
- شناخت پیدا کردن از علایق و سلیقههای خود
- برنامهریزی کردن و هدفگذاری کردن
- سرانجام، در لحظه زندگی کردن
- سپاسگزاری
چگونه مسئولیت پذیر باشیم؟
در این آموزش مسئولیت پذیر بودن واقعا جواب می دهد میخوایم در مورد مسئولیت پذیر بودن و قبول مسئولیت صد در صد زندگیمون باهم دیگه صحبت کنیم که آیا ما چند درصد مسئولیت پذیر هستیم؟ و مسئولیت زندگیمونو تا به این لحظه قبول کردیم؟
اما برای موفقیت و موفق شدن در تموم مراحل زندگی نیاز به قبول مسئولیت پذیر بودن و عواقب تموم تصمیمات و کردار و رفتارمون هستیم در این آموزش مسئولیت پذیر بودن واقعا جواب می دهد به مباحث بسیار مهمی در زندگی میپردازیم که واقعا در زندگی انسان ها تحولات عظیم ایجاد میکنه.
توضیحات صوتی درباره آموزش مسئولیت پذیر بودن واقعا جواب می دهد رو از طریق پلیر زیر بشنوید و لذت ببرید:
برای دانلود فایل صوتی این آموزش کلیک نمایید…
در زندگیت مسئولیت پذیر باش
عادت و ویژگی خوبی که می تونه هرکسی رو به یک شخصیت جذاب و دوستداشتنی تبدیل کنه این موردِ که افراد مسئولیت کارها و اعمال خودشون رو بپذیرن و اون رو گردن دیگران نندازن،
و اینقدر اعتمادبهنفس داشته باشن که اگه در طول مسیر به بیراهه زدن با پذیرش این مسئولیت بلافاصله تغییر مکان داده و راه اصلی رسیدن به هدفها و موفقیتها رو در زندگی پیدا کنن، پس تا می تونی مسئولیت پذیر باش،
افرادی که ترسو هستن یا اعتماد به نفس پایینی دارن نمیتونن مسئولیت زندگیشون رو قبول کنن چون میگن شاید با وجود اومدن یه چالش، نتونم اون چالش رو حل کنم یا اینکه اگه داخل زندگی نتونم موفق بشم حرف اطرافیانم رو چیکار کنم و …
در کل شاید یکی از عوامل مهم اینه که فرد میترسه و اگه در مورد مسئولیت پذیر بودن میترسید حتماً آموزش ترس ترمزی درونی برای رسیدن به خواسته ها و آموزش چگونه از ترس و شکست رها شیم؟ رو گوش کنید تا درک کنید که ترس چیه و بایستی یاد بگیریم مسئولیت تمام زندگیمون رو به عهده بگیریم، تا بتونیم درجاهای مختلف زندگی تصمیمهای درستی رو بگیریم.
شناخت پیدا کردن از علایق خود
زمانی که یک فرد شناخت درستی از وجود خودش استعدادها و تواناییها و علایقش داشته باشه می تونه بر اساس اون معیارها راهها، و برنامههای زندگیاش رو پشت سرهم مثل تیکههای یه پازل بچینه و به هدف نزدیکتر بشه،
پس شناخت ما از خودمون و سلایقمون تأثیر مثبتی، در روند پیشرفت کارها و برنامه هامون داره با تقویت و تکرار و تمرین این عادت سازنده به سمت فتح قلههای موفقیت قدم برداریم . وقتی ما مسئولیت،
شناخت خودمون رو به عهده بگیریم و روی خودمون کار کنیم به نتایج عالی از خودشناسی خواهیم رسید. که برای درک بیشتر خودشناسی میتونید، به آموزش خودتو بشناس و آموزش خودسازی مراجعه کنید و این دو آموزش بسیار تاثیرگزار رو دنبال کنید تا درک بهتری از این مبحث داشته باشید.
برنامهریزی کردن و هدفگذاری کردن
یکی از ویژگیها و عادتهای مثبت افراد موفق برنامهریزی کردن اونها برای همه مراحل زندگیشون به حساب میاد، افراد موفق با نظم و پشتکار خود، برنامهای دقیق از لحظهبهلحظه زندگی خودشون دارن و در مسیرهای مختلف راه سردرگم و گیج نمیشن، دقیقاً مثل شخصی که قصد داره به یه شهری مسافرت بره،
که هیچ شناخت قبلی از اون جاده و مسیر نداره و حتی یه بار هم اونجا نرفته، آیا این فرد بدون داشتن یه راهنما یا یه نقشه از مسیرهای ر راه می تونه به اون نقطه برسه؟ مسلماً خیر! پس یاد بگیریم و بدانیم که یکی از رموز موفقیت ما در زندگی ایجاد این عادت مثبت و سازنده است.
ما با برنامهریزی دقیق برای هرروز ،هر هفته ،هرماه و هرسال خود هیچوقت در هیچ شرایط و هیچ مکان و زمانی راهمون رو گم نمیکنیم، و منتظر اتفاقات نمی مونیم بلکه خودمون دست به اقدام میزنیم و راهها رو یکی پس از دیگری طی کرده و به موفقیت میرسیم.
که برای درک بیشتر این مبحث به آموزش برنامه ریزی و آموزش بررسی مدیریت زمان مراجعه کنید ما درین دو آموزش به تموم جوانب، و زوایای مدیریت زمان و برنامه ریزی پرداختیم و توضیحات بیشتر رو به این آموزشها ارجاع میدیم برای اینکه زندگی هدفمند داشته باشیم، باید مسئولیت طراحی برنامه ریزی و مدیریت زمان خودمون رو بر عهده داشته باشیم.
سرانجام در لحظه زندگی کردن
اگه به زندگی آدمهای شاد و موفق توجه کنیم می بینیم که این افراد به گذشته خودشون توجهی ندارن و زندگی امروزشون رو سنجاق نکردن به شکستها، و نگرانیهای گذشته، بلکه کاملاً در لحظه حال زندگی میکنن و متوجه هستن که اتفاقات و رویدادهای زمان حال میتونه اونها رو در آینده به شادی و خوشبختی برسونه.
برای درک بیشتر شادی و خوشبختی میتونید به آموزش شادی و آموزش خوشبختی که در قسمت آموزش رایگان سایت آکادمی مجازی باور مثبت قرار دارد، مراجعه کنید و مفهومی کاملا مسلط به شادی و خوشبختی که در اون از دیدگاه قرآن نیز این دو مبحث بهش پرداخته شده دست پیدا کنید.
برای داشتن یه زندگی سالم و شاد ما باید بتونیم از همین لحظهای که در اون قرار داریم بهترین استفاده ممکن رو بکنیم چون ما از یک ساعت آینده خودمون خبر نداریم، و گذشته ماهم کاملاً تمامشده و به پایان رسیده،
آدمهای مثبت اندیش و خوشبخت این عادت رو در وجود خودشون پرورش دادن که در حال زندگی کنن و از گذشته خودشون درس و تجربههای ناب بگیرین تا اینکه بشین، و به خاطر اتفاقات ناگوار گذشته غصه بخورن،
هر شکستی در گذشته رو پلی برای پیروزی در زمان حال و نتیجتاً آینده میدونن و زیاد در چند وچون زمان گذشته خودشون رو قرار نمیدن، این آدمها عادت دارن در ابتدای هرروز کلی افکار مثبت و انرژیهای ناب روحانی از خودشون تولید کنن،
تا بتونن در طول زمان روز فعال و مثمر ثمر باشن، آدم های مثبت اندیش مسئولیت پذیر بودن و مثبت فکر کردن زندگی خودشون رو بر عهده گرفتن و آگاهانه زندگی مورد نظر خودشون رو انتخاب کردند.
سپاسگزاری اوج احترام به داشته هات
حس ناب سپاس گزاری یکی از عادتهای انسانهای موفق و شاد و خوشبخت هستش افرادی که هرروز با این عادت سازنده با شکرگزاری خداوند، و خالق جهانیان بهسوی مسیر زندگی قدم برمیدارن و مسئولیت پذیر بودن زندگی خودشونو به عهده میگیرن، شکرگزاری رو بیشتر در درونشون به وجود میارن،
اگه سپاسگزاری بهصورت یه عادت و روتین در زندگی ما دربیاد می تونه ما رو به انسانی شاد، خوشبخت که درهای فراوانی به روش بازه تبدیل کنه، چه حسی بالاتر و والاتر از اینکه ما از منبع وجودی کائنات و دنیا سپاس گزار و ممنون باشیم.
شکرگزاری کردن برای هر آنچه که در زندگی شخصی خودمون داریم میتونه اونها رو بیشتر و بیشتر به زندگی ما وارد کنه و مسئولیت پذیر بودن مارو برای داشتن نعمتهای بیشتر، سنگین تر کنه شکرگزاری میتونه بابت سلامت تکتک اعضای بدن، بابت داشتهها و داراییها، برای ارتباطات خوب و افراد درون زندگیمان و…
که بازهم برای درک بیشتر سپاس گزاری شما عزیزان میتونید آموزش سپاسگزاری رو دنبال کنید و درک بسیار پر مفهوم تر و لذت بخش تر از زندگیتون و نعماتی که در اختیار دارید پیدا کنید.
روابط ارزنده ایجاد کن
سعی کنیم در زندگی روابط سالم و ثمربخشی رو با دیگران ایجاد کنیم یک رابطه درست و دو طرفه که بتونه ما رو به مقصد نهایی هدایت کنه، داشتن روابط عالی و پایدار یکی از ویژگیهای انسانهای موفقِ و ما وقتی مسئولیت پذیر بودن تموم زندگیمون رو بپذیریم توی انتخاب دوستان و نزدیکامون دقت و تمرکز بیشتری خواهیم کرد.
برای درک بیشتر این مورد به آموزش نشانه های کمتر شناخته شده از داشتن نگرش مثبت مراجعه کنید و این مبحث رو کامل به خوبی درک کنید و احاطه پیدا کنید چرا که داشتن نگرش مثبت یکی از ثروت های 12گانه جهان هستی است.
دایره نزدیکانت رو حفظ کن!
ما باید این عادت مهم رو در درون خودمون تقویت کنیم که روابط خوبی رو که با افراد و دوستان و نزدیکامون داریم و این روابط به ما حس خوب و باورهای مثبت، و انرژی درونی میده رو حفظ کنیم . یه دوست خوب رو در نظر بگیرین که وقتی ما باهاش بیرون میریم یا یه کاری رو مشترکن انجام میدیم چقدر احساس شادی،
و خوشحالی در ما به وجود میاد، برای همه ما پیش اومده که در کنار یه تعداد خاصی از آدمها احساس رضایت و آرامش رو داریم پس عادت کنیم، که در اطرافمون از آدمهای مثبت با باورهای سازنده که به ما حس خوب میدن یه زنجیره پیوسته بسازیم که همیشه از اون ها انرژی بگیریم،
و متقابلاً این انرژی رو به اونها منتقل کنیم. و همه ی این موارد و عادت ها وقتی تاثیرگزار و در زندگی ما ارزش ایجاد میکنند که ما مسئولیت تموم زندگیمون رو، بر عهده بگیریم و ازین لحظه به بعد هیچ کسی رو مقصر ندونیم و تنها کسی رو که مسئولیت پذیر باشیم و مسئولیت تموم زندگی ما بر عهده داره رو خودمون بدونیم.
برای درک مبحث ارزش میتونید آموزش شگفتی ارزش ها و آموزش ارزش در قسمت آموزش رایگان پیگیری و دنبال کنید و نسبت به این مباحث هم مسلط تر و قاطع تر عمل کنید.
۷ نکته طلایی برای ایجاد روابط درست و سالم
برای اینکه روابط سالم و ارزنده ی رو داشته باشیم به این هفت نکته توجه کنید و در اصول خود این هفت نکته رو لحاظ کنید تا روابط ارزنده تری رو تجربه کنید،که در ادامه با ذکر مثال این هفت نکته رو برای شما عزیزان کامل شرح میدیم.
۱-رعایت اعتدال و میانهروی
خوب میدانیم که در هر کاری ما باید حد اعتدال رو رعایت کنیم بخصوص در برقراری ارتباط و داشتن رابطه با افراد، درسته که داشتن دامنه وسیعی از ارتباطات میتونه، آدمها رو به موفقیت برسونهT
اما باید این روابط، رابطههای سالم و ماندگار و هم سنگ با مقررات و قوانین حاکم بر زندگی ما باشن. وقتی ما در رابطه با یک فرد خاص قرار میگیریم سعی کنیم در همه موارد میانه رو باشیم:
صمیمیت، رفاقت، استفاده از اسامی مستعار، و خلاصهشده، شوخیهای در چهارچوب و خالی از بیادبی و مسخره نکردن دیگران و…همه اینها رو باید در یه چهارچوب خاص و طبق یه اصول که نه افراط در اون باشه نه تفریط به کار ببریم، که بتونیم از ارتباطمون با افراد نتیجه مؤثر بگیریم و مسئولیت پذیر باشیم.
حکیم ابوالقاسم فردوسی در مورد میانهروی و اعتدال میگه:
زکار زمانه، میانه گزین چو خواهی که یابی ز خلق آفرین
کسی کو میانه گزیند ز کار پسند آیدش گردش روزگار
ستوده کسی کو میانه کزید تن خویش را آفرین گسترید
چو داری به دست اندرون خواسته زر و سیم واسبان آراسته
هزینه چنان کن که بایدت کرد نباید فشاند ونباید فشرد
۲-سکوت و حفظ آرامش
ما باید این عادت و ویژگی مثبت سکوت و حفظ آرامش رو در خودمون تقویت کنیم تا بتونیم از روابطی پایدار برخوردار باشیم، سکوت کردن، و در خودمون فرورفتن به معنای حرف نزدن و ارتباط برقرار نکردن با دیگران نیست، بلکه به این معنیِ که ما باید زمانهایی رو به خودمون،
و سکوت درونی مون اختصاص بدیم که بتونیم ویژگی و خصلتهای مناسب و درستی رو در وجودمون بارور کنیم. یاد بگیریم در زمان ناراحتی و خشم سکوت کرده و آرامش خودمون رو حفظ کنیم، وقتیکه دوستی با ما در حال تبادلنظر است،
ما با سکوت خود و گوش دادن کامل به حرفهاش برای او و اون رابطه ارزش و احترام قائل بشیم و در دوستیامون سعی کنیم سنگ خارا نباشیم، و نشینیم درد و دل بقیه رو گوش کنیم چون از همون طیف درد و رنج رو وارد زندگیمون میکنیم.
وقتی ما مسئولیت آرام کردن و آرامش خودمونو؛ خودمون بدونیم سطح انتظاراتمون از دیگران به صفر میرسه و دیگه انتظاری از دیگران نخواهیم داشت که فلانی باید اینکارو در حق من میکرد تا من به آرامش و ثبات میرسیدم و ازین لحظه به بعد مسئولیت پذیر باشیم و سکوت و آرامش و برقراری احساس خوب رو بر عهده خودمون بدونیم.
۳-رعایت ادب و احترام
همیشه سعی کنیم با دوستان و نزدیکانمون اون طوری رفتار کنیم که دوست داریم با خودمون رفتار بشه، ادب و احترام رکن اصلی ایجاد، و ماندگاری یک رابطه می تونه باشه، در نامه ۳۱ نهج البلاغه امام علی (ع) به فرزندش امام حسن (ع) وصیت میکنه آنچه برای خود دوست میداری،
برای دیگران هم دوست بدار، پس یاد بگیریم و عادت کنیم که همیشه و در همهجا حتی در موقع رفتار با خودمون هم رعایت ادب و احترام رو داشته باشیم، و برای شخصیت افراد ارزش قائل بشیم وقتی ما مسئولیت برخورد دیگران با خودمون رو قبول کنیم و بپذیریم برخورد دیگران با ما نتیجه باورهای ماست، خیلی راحتتر با موضوعات و مسائل پیش رو دز زندگی برخورد خواهیم کرد.
۴-گذشت و فداکاری
گذشت در یک رابطه همیشه لازم و ضروریه، اگه ما در روابط مون از این عادت مثبت و درست استفاده نکنیم یک رابطه رو بهطورقطع به بنبست می رسونیم، همه ما خوب میدونیم انسان ها به دلایل ذاتی و وجودیشون ممکن الخطا هستن
و نمیتونن عاری از اشتباه باشن، پس این خصلت انسان دوستانه رو در خودمون تقویت کنیم، و مسئولیت اشتباهات و مسیرهایی که اشتباه رفتیم رو قبول کنیم و سعی کنیم از همه دانش و توانایی هامون در راه ماندگاری روابط مون استفاده کنیم،
و گذشت و بخشش رو سرلوحه روابط دوستیمون قرار بدیم. که برای درک بیشتر این موضوع میتونید آموزش بسیار تاثیرگزار و پر بار و پر مفهوم بخشش رو از قسمت، آموزش رایگان سایت آکادمی مجازی باور مثبت دریافت کنید و ازین آموزش پر مفهوم بهره مند شید.
۵-تلاش و تکاپو برای حفظ روابط
زمانی که ما در دل یه رابطه قرار گرفتیم، باید قدم بعدی رو برداریم و اون حفظ و مراقبت از اون دوستی و رابطه هستش، ایجاد ساختن روابط شاید کار آسونی باشه، اما حفظ و نگهداری اون رابطه مستلزم داشتن یک سری برنامهریزیها و فاکتورها و باورهای سازنده و مثبته، پس در خودمون این عادت و ویژگی رو ایجاد کنیم،
که همیشه از روابط دوستانه و اجتماعی مون به خوبی محافظت کنیم. و هرجا دیدیم این رابطه اون رابطه ی نیست که مد نظر ماست ابتدا براش باورهای سازنده بسازیم، و روی خودمون کار کنیم اگه به نتیجه ی نرسیدیم اون رابطه رو به اتمام برسونیم تا بیشتر ازون درگیر رابطه نشیم و صدمه و آسیب بیشتری نبینیم،
این مورد رو خیلی خیلی به ندرت در زندگی عموم مردم مشاهده میکنیم چون نیازمند صرف زمان زیادی هستش و اکثر مردم جامعه به ادامه دادن روابطی گرایش دارن، که هم خودشون و هم طرفشون میدونن که هیچ احساسی درون رابطه وجود نداره.
۶-صداقت و راستگویی
صداقت و راستگویی از بزرگترین فضایل آدمی محسوب میشه و در ما با گذشت زمان و تمرین و تکرار بهصورت یه عادت درست در میاد، وقتی ما مسئولیت پذیر باشیم سبک جدید زندگی خودمونو به عهده بگیریم و از عواقب اون هراس و نگرانی نداشته باشیم با اطمینان خاطر و قدرت بیشتری به خواسته،
و اصولی که برای خودمون و مسیرمون در نظر گرفتیم قدم بر میداریم. مسئولیت پذیر بودن بسیار بسیار فاکتور مهمی در طی کردن طول مسیر ماست، و تا زمانی که این فاکتور رو در زندگیمون لحاظ نکنیم و مسئولیت تموم لحظات زندگیمون رو قبول نکنیم اتفاق خاصی برای ما رخ نخواهد داد.
وقتی ما مسئولیت پذیر بودن تموم زندگی خودمون رو قبول میکنیم به کائنات این پیام رو میدیم که من انسانی شایسته و با لیاقت هستم، و از رسیدن به خواسته هامون دست از تلاش و کوشش نمیکشم پس این نکته بسیار مهمه که ما مسئولیت تموم زندگیمون رو بر عهده داشته باشیم.
اصلا اگه مسئولیت زندگیمونو بر عهده نگیریم قدرت اختیار رو درک نکردیم قدرتی که خداوند در وجود تک تک ما گذاشته که برای درک بیشتر قدرت اختیار، میتونید به دو آموزش اختیار و آموزش اجبار یا اختیار مراجعه کنید.
صداقت در روابط باعث افزایش اطمینان افراد به ما و بالا رفتن عزتنفس خودمون هم میشه، پس تا میتونیم در وجودمون این عادت زیبا و سازنده رو رشد و پرورش بدیم امام علی (ع) در مورد راستگویی میفرماید: « الصِدَّیقُ صَلاحِ کُلُّ شی ءٍ الکِذبُ فَسادِ کُلُ شی ء ». « صداقت اصلاحکننده همهچیز و دروغ فاسد کننده همهچیز است ».
اول از همه باید از خودمون شروع کنیم، یعنی با درون و وجود خود صادق و راستگو باشیم، در این صورتِ که می تونیم اعتماد دیگران رو به خودمون و صداقت گفتاری و رفتاری مون جلب کنیم. « بالاتر از همهچیز این است که ما با خودمان صادق باشیم ». ویلیام شکسپیر
۷-کتابخوانی
یکی دیگه از عادتهای خوبی که ما باید در زندگی روابط رعایتش کنیم کتابخوانیه. اگه ما خودمون رو عادت بدیم که در طول روز با همه کارهای زیاد، و مشغلههای فراوان به کتاب خوندن حتی چند خط یا چند صفحه خیلی عملکرد مثبت و درستی از زندگی خواهیم داشت.
چون کتابها حاصل تجربهها و راههای موفقیت افراد مختلفن و با خواندن و مطالعه کتاب در طول روز افکار ما به سمت یادگیری، و آموزش و تجربههای جدید پیش میره و هرروز با یادگیری فقط چند نکته کوچیک در یه بازه زمانی مشخص به دایره المعارفی از لغات آموزنده،
و تجربههای راهبردی خواهیم رسید . در کشور ما این عادت خیلی کم رواج داره ولی در بعضی کشورهای پیشرفته دنیا مثل ژاپن و دانمارک افراد از تمام، وقتهای اضافیشون جهت خوندن یه کتاب و مطلب آموزشی استفاده میکنن. مثلاً وقتیکه سوار قطار یا مترو میشه در راه رسیدن به محل کار،
موقع استراحت و یا زمان بیرون رفتن گاها کتاب دستشونه و از وقتشون درست استفاده میکنن و همین عادت رو در بچه هاشون پرورش میدن، و باعث پیشرفت شخصی خود و جامعه شون میتونن باشن.
انیس کنج تنهایی کتاب است فروغ صبح دانایی کتاب است
بود بی مزد ومنت اوستادی ز دانش بخشدت هردم گشادی
جامی شاعر قرن ۹
وقتی ما کتابهایی که با ارزش هستن رو میخونیم دیدگاه بهتری نسبت به زوایای مختلف زندگی پیدا خواهیم کرد البته این به این معنی نیست که ما هر کتابی رو بخونیم کتابهایی که تخصصی هستن و به ما احساس و اطلاعات صحیح و درستی میدن رو مطالعه کنیم.
ذهن پاداش را دوست دارد
همیشه ذهن ما کشش خیلی زیادی داره به رفتارها عادتهای که پاداش داخل اون قرار داره پس اگر میخواین عادتهای که هست رو با روش ساده تغییر بدین بهترین گزینه اینه که پاداش مشخصی رو برای ذهنتون در نظر بگیرید.
هر عادتی رو که تغییر دادید یا برای تغییر اون اقدامی کردید حتماً برای موفق شدن داخل اون به خودتون پاداش بدین چون با این کار مغز و ذهن ما در یک حالت شادی و سروری قرار میگیره، که باعث میشه اشتیاق در اون به وجود بیاد
اگر به این موضوع توجه کنین خیلی راحت میشه این رو دید که عادتهای بد ما انسانها برای دریافت یک پاداش بوده، در واقع وقتی یک نفر مشروب میخوره و عادت میکنه به این موضوع هدفش فقط دریافت پاداشی هست،
که به واسطه مصرف الکی به دست میاد. یا عادتهای بد غذایی ما بر اساس این گفته ما برای چه پاداش غذا میخوریم و خیلی وقتها غذاهای که مصرف میکنیم ناسالم هستن؟
هدف ما از مصرف این غذاها اینه که گرسنگی رو برطرف کنیم و این در حالیه که ما میتونیم با خوردن میوه به جای وعدههای نامناسب این گرسنگی رو برطرف کنیم (منظور وعدههای اصلی غذایی نیست)
و برای پیدا کردن اشتیاق نسبت به این موضوع ببینید که با مصرف میوه شما چه سلامتی رو به دست میارید و در کنار اینا چقدر سرحالتر خواهید بود و میتونید فعالیت هارو بهتر از هر زمانی انجام بدید.
بر اساس این گفته میشه این رو درک کرد که پاداش لزوماً نباید پاداشی در بیرون از ما باشد ما میتونیم با فکر کردن به این موضوع و ساختن یک ساختار درست در ذهنمون به اون پاداش دست پیدا کنیم، پس حتماً برای تغییر عادتهای که دارید به این نکتهها فکر کنید و با ساختن باور مثبت و انرژی مثبت به زندگی زیباتر سلام کنید.
جمع بندی آموزش و کلام پایانی:
درین قسمت هم به عادت های تخصصی در زمینه روابط و مکمل چهارده عادت سازنده در زندپی پرداختیم امیدواریم که روی این عادات کار کنین، تا در زندگیتون نهادینه بشه و مسئولیت ساختن این باورها و عادت های سازنده رو بر عهده بگیریم هرچه ما مسئولیت پذیر بودن رو در مورد خودمون بیشتر قبول کنیم به نتایج پر رنگ تری دست خواهیم یافت.
دوستتون داریم
در پناه حق
یا حق.
محصولات پیشنهادی
جدیدترین آموزش های رایگان
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.