چکیده این آموزش
در آموزش تشویق و تنبیه سازنده تضمین موفقیت به مباحث زیر می پردازیم:
- نقش تشویق و تنبیه سازنده در یادگیری
- بهترین تشویق خردمندانه و سازنده کدامست؟
- آیا ذکاوت و تیزهوشی نیازی به تشویق ندارد؟
- تشویق به چه صورتی میتونه اجرایی بشه؟
- تنبیه سازنده چطور تاثیر گزار خواهد بود؟
نقش تشویق و تنبیه سازنده در یادگیری
همیشه در زندگیمون داشتن یک سیستم تشویق و تنبیه باعث میشه که یکسری کارها رو در زندگیمون ادامه بدیم و یکسری کار رو انجام ندیم و قطعشون کنیم و همین سیستم تشویق و تنبیه رو هم بایستی ر مسیر تغییر و موفقیتمون داشته باشیم تا بتونیم همیشه در زندگی هر جایی لازم بود اصلاح کنیم و هرجایی لازم بود با قدرت و الهام گیری با تشویق و تنبیه سازنده اون مسیر رو در یادگیری ادامه بدیم.
توضیحات صوتی درباره آموزش تشویق و تنبیه سازنده تضمین موفقیت رو از طریق پلیر زیر بشنوید و لذت ببرید:
برای دانلود فایل صوتی این آموزش کلیک نمایید…
اما سیستم بایستی به صورتی باشه که مارو در یک مسیر درست پیش ببره و هر تشویق و تنبیه ی نمیتونه درست باشه و مارو در مسیر در ست قرار بده، اگه میخواین درباره یادگیری و معجزه یادگیری درک بهتر و عالیتری پیدا کنید میتونید آموزش معجزه یادگیری رو از بخش آموزش رایگان سایت آکادمی مجازی باور مثبت دریافت کنید.
شاید اولین نگاهی که برای ما از این موضوع و آموزش پیش بیاد همین تنبیه فیزیکی باشه و تشویق به صورتی که یک کار درست و پیروزی تشویق کنیم در صورتی که تشویق بایستی به صورت خردمندانه باشد.
بهترین تشویق خردمندانه و سازنده کدامست؟
بهترین روش در تشویق کردن تشویق خردمندانس و ما بایستی بیایم روند و رو که در پیش گرفتیم تشویق کنیم نه اینکه بیایم کارهای درست رو تشویق کنیم اما منظور از مسیر موفقیت چیه؟ هر کسی در زندگیش برای پیش برد اهدافش یکسری استراتژیها و برنامهها داره که باعث میشه یک کار رو به صورت درست پیش ببره،
وقتی ما در زندگی با یک استراتژی درست داریم زندگیمون رو پیش میبریم، تشویق و تنبیه رو نهادینه کنیم پس بایستی بیایم اون استراتژیمون رو تشویق کنیم اما پیش برد یک استراتژی، و برنامه نیاز به پشتکار و تمرکز داره هر وقت ما با پشتکار و تمرکز مسیرمون رو ادامه دادیم بازم میتونیم خودمون رو تشویق کنیم.
وقتی به این موضوعات نگاه میکنیم خیلی بهتر و عالیتر درک میکنیم که منظور از مسیر چیه؟ این که ما در زندگی با رفتارهای درستی مسیر زندگیمون رو پیش ببریم، و این مسیر رو ادامه بدیم میشه روند درستی که در پیش گرفتیم و در زندگی همیشه رفتارها و عادتهای درستی که دارید رو تشویق کنید.
آیا ذکاوت نیازی به تشویق و تنبیه ندارد؟
اینکه ما بیایم در زندگی تیزهوش بودن خودمون یا بقیه رو تشویق کنیم کار درستی نیست؟ این امکان وجود داره که یک نفر تیزهوش باشه، اما روند زندگی درستی رو در پیش نگرفته باشه و رفتارهای کاملاً نامناسبی رو داشته باشه پس خیلی وقتها ما بایستی بیایم مراقب این موضوع باشیم که داریم با چه دیدی به خودمون نگاه میکنیم؟
شاید یک فرد تیزهوشی خاصی رو نداشته باشه اما یک روند درست رو در زندگیش پیش گرفته باشه، و همون روند درست باعث میشه که کمکم در زندگیش به موفقیت برسه و نتایج خیلی بهتری رو به دست بیاره پس دیگه این دیدگاه که بیایم هوش رو تشویق کنیم، یک دیدگاه منسوخ شدس و برای پیش برد یک مسیر حرفهای و درست کاربرد درستی ندارد.
تشویق و تنبیه به چه صورتی اجرایی بشه؟
تشویق کردن خودمون میتونه دعوت خودمون به یک نوشیدنی تا گرفتن یک کادو و رفتن به یک مسافرت میتونه باشه یا اینکه یکسری کارها رو انجام بدیم که باعث میشه، احساس کنیم در زندگی داریم یک مسیر بهتر رو پیش میگیریم. هر رفتار و عادت درستی رو داشتیم بیایم خودمون رو تشویق کنیم
و جایزهای که دوست داریم رو به خودمون بدیم، البته نکته ی که اینجا یادآور میشم اینه که تشویق و هدیه ی که در نظر میگیریم باید متناسب با کاری هستش که انجام میدیم، و به این معنا نیست که دو خط از کتابمونو بنویسیم و خودمونو به سفر ترکیه یا دوبی دعوت کنیم.
تشویق و تنبیه سازنده چطور تاثیر گزار خواهد بود؟
در جهت مخالف تشویق کردن خودمون تنبیه کردن خودمون قرار داره که بایستی در زمانهایی که یک روند اشتباه رو پیش گرفتیم خودمون رو تنبیه کنیم، برای مثال میتونیم وقتی یک رفتار نامناسب رو در خودمون پیدا کردیم تا زمانی که اون رفتار رو تغییر ندیم
دست از تلاش نکشیم و تموم تمرکزمون رو برای تغییر اون رفتار بزاریم، و کارهای که قبلاً در زمانهای آزاد انجام میدادیم رو در اون مرحله بزاریم کنار و به فکر بهبود و تغییر اون رفتار باشیم، همین که ما خودمون رو محدود کنیم باعث میشه یک حس تنبیه رو داشته باشیم
و برای فرار کردن از این موقعیت شروع کنیم به تلاش کردن، و با این کار خودمون رو از اون شرایط تنبیه بیرون میکشیم اما همیشه این رو یادمون باشه که برای بیرون اومدن از اون شرایط، و عبور از اون مرحله زندگی یک سری تشویق و پاداش رو هم در نظر بگیریم.
مثلا یه کتابی رو سالهاست میخوایم بنویسیم ولی ننوشتیم یا ورزش یا هر موضوع دیگه ی رو که مدتهاست شنبه، و از فردا شروع میکنیم رو درین لیست قرار بدیم و تا زمانی که این کار رو عملی نکردیم به موضوع دیگه ی نپردازیم و تشویق و تنبیه رو نهادینه کنیم.
چگونه تعادل و تناسب رو رعایت کنیم؟
همیشه در زندگی بایستی سعی کنیم یک رابطهای متعادلانه با خودمون و زندگیمون داشته باشیم اینکه من بیایم بیشتر از حدی که باید باشه خودم رو تشویق کنم، باعث میشه که دیگه انگیزهای برای ادامه مسیر و رسیدن به تشویقها و پاداشهای بزرگتر نداشته باشم، این در مورد تنبیه هم صدق میکنه،
اگه بیش از حد باشه هم باعث میشه که ما از ادامه اون مسیر صرف نظر کنیم یعنی مثلا من تا حالا ورزش فوتبال رو تمرین نکردم، و حالا میخوام سریع و بی نقص ظاهر شم یه انتظار بی جا و غیرقابل قبول هستش. پس همیشه برابر با اون چیزی که هست برای خودتون تشویق و تنبیه در نظر بگیرید تا بتونید کاملاً منطقی و درست این مسیر رو ادامه بدید و در مسیر موفقیت روند درست رو پیش بگیرید.
تشویق واقعی چیست؟
تشویق واقعی در زندگی اینه که ما بیایم خودمون رو در مسیری قرار بدیم که اون رو دوست داریم و به دنبال علایقمون بریم چون وقتی به دنبال علایقمون میریم به این صورته که خودمون رو هر روز تشویق میکنیم چون با علاقه و شور و اشتیاق به دنبالش میریم پس حتماً در زندگیتون یک برنامه ای رو داشته باشین
که علاقه کاریتون رو پیدا کنید و برای اون شروع کنید به حرکت کردن شاید الآن این سؤال براتون پیش بیاد که من از کجا بدونم به چه کاری علاقه دارم؟ برای این موضوع ما دوره هدف گذاری رو برای شما آماده سازی کردیم که داخل اون دوره علاوه بر پیدا کردن علاقه کاریتون شما رسالت تون رو در زندگی هم پیدا میکنید و به دنبال رساتتون میرید. برای دیدن و تهیه محصول هدف گذاری کلیک نمایید…
یک راه جالب برای تنبیه
یکی از راه کاریهای که خود من برای پیش برد کارهام استفاده میکنم در زمانهای که میخوام خودم رو تنبیه کنم اینه که اولویتهای اون هفته رو تغییر میدم و اولویت رو به اون کارهایی میدم که عقب انداختم اما این کار میتونه چه تأثیری داشته باشه؟ با انجام دادن این تمرین این ذهنیت رو برای خودمون میسازیم،
که بایستی با پیدا کردن بهانه کارهای اصلی رو به تأخیر نندازه و نیاد با آوردن دلایل مختلف سعی در قانع کردن ما داشته باشه اما علاوه بر این مورد باعث میشه که ما تأخیر کردن رو کنار بزاریم و این عادتهای مخرب رو کنار بزاریم که در مورد تأخیر کردن داخل یک آموزش رایگان جداگانه صحبت کردیم که میتونید اون آموزش رو دنبال کنید.
نکته آموزشی:برخورد در تنبیه باید به صورتی باشه که تغییر درستی رو در ما ایجاد کنه و نباید به صورتی خودمون رو تنبیه کنیم که عزت نفس یا اعتماد به نفسمون رو از دست بدیم پس اگر بر اساس این آموزش میخواید سیستم تشویق و تنبیه رو برای خودتون تعریف کنید حتماً این نکته رو داخل اون رعایت کنید.
جمع بندی آموزش و کلام پایانی:
اگه ما در درونمون بخوایم همه چیز رو بهبود بدیم دیگه نیازی به تشویق و تنبیه هم نداریم و این سیستم تشویق و تنبیه درواقع باعث میشه که این مسیر رو بهتر بریم و میشه گفت یک جور تسهیل کننده برای ادامه دادن زندگی ماست و شرط لازم برای اینکه ما در زندگی حرکت کنیم نیست اما میتونه باعث بشه که مسیر رو بهتر طی کنیم.
امیدوارم در زندگی یک سیستم درست رو برای خودتون در نظر بگیرید و بر اساس اون پیش برید مارو با نظرات ارزشمندتون همراهی کنید، و پیشنهادات خودتون رو درباره آموزش برای ما در قسمت نظرات بیان کنید تا ما تشویق بشیم برای ارائه آموزش های با کیفیت تری برای شما عزیزان.
به خدا میسپارمتون
دوستتون داریم
در پناه حق
یاحق.
محصولات پیشنهادی
جدیدترین آموزش های رایگان
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.