چکیده این آموزش
ما در آموزش چگونه در هر کاری مشورت کنیم به مباحث زیر می پردازیم:
- تعریفی از مشورت
- چرا باید مشورت در هر کاری رو مد نظر داشته باشیم؟
- تاثیر کاربردی شور و شوق در انجام کارها
- مشورت با افراد ناآگاه
- چگونه با افراد آگاه مشورت کنیم
- از اشتباه کردن نترسید
مشورت چیست ؟
در ابتدا به تعریف مشورت یعنی چه میپردازیم و مشورت یعنی بارش ایده و استفاده از تجربیات و تخصص افراد متخصص و با تجربه، و از وقتی واژه مشورت استفاده میشه معمولا این دیدگاه وجود داره که با هر کسی باید مشورت کرد،
در صورتی که این باور و دیدگاه صحیح نیست ما باید با اهل فن و متخصص و با تجربه ی کاری در اون زمینه مشاوره و مشورت بگیریم، چون اگه با افراد نا لایق و بدون سواد و تجربه و تخصص کاری مشورت کنیم،
مشورت ناقص و گمراه کننده ی رو در کارمون اجرا میکنیم و ورودی موفقیت آمیزی بدنبال نداره برای ما. توضیحات استاد رضایی در مورد آموزش چگونه در هر کاری مشورت کنیم؟ رو میتونیم از طریق پلیر زیر میتونید بشنوید و لذت ببرید:
برای دانلود فایل صوتی و نسخه الکترونیکی این آموزش نیازمند ورود یا عضویت شما در سایت آکادمی مجازی باور مثبت می باشد برای ورود یا ثبت نام میتونید روی گزینه ورود/عضویت کلیک کنید تا وارد سایت شوید.
چرا باید مشورت در هر کاری رو مد نظر داشته باشیم؟
چالش ها و مسائل همواره وجود دارند مسیری که ما داریم چه ما حرکت کنیم چه نکنیم ما همواره در مسیری که داریم زندگی میکنیم، به چالش و مسئله بر میخوریم و باید مشورت در هر کاری رو مد نظر داشته باشیم و از مشاورین با تجربه و اگاه استفاده کنیم،
و تیم اکادمی مجازی باور مثبت اهمیت این موضوع برای شما به طور کامل با توجه با منابع قرآنی و علوم موفقیت بررسی میکند. اما در برخورد با هر چالش دو دیدگاه وجود داره برای هر شخص ، یک این دیدگاه که من رو رشد میده یا اینکه این چالش من رو نابود میکنه.
تاثیر کاربردی شور و شوق در انجام کارها
میخواهیم یه موضوعی رو با هم بررسی کنیم و اونم تاثیر شور و شوق در کنار مشورت در انجام دادن کارهای مورد نظرمون هست بعضی افراد مراجعه میکنند و میگن ما رفتیم مشورت گرفتیم و توی اون مشورت به ما گفتن که نمیشه و نمیتونی این کارو انجام بدی،
اولین فاکتور برای انجام هر کاری عشق به کار است و کاریو انجام بدیم که عاشقشیم، عشق به کار یعنی کاری که وقتی انجامش میدیم، نه خسته بشیم نه گذر زمان رو احساس کنیم و از انجام اون کار لذت ببریم،
و هیچ دغدغه ای نداشته باشیم جز انجام دادن لذت بخش کارمون، عشق هنور قدرتمند ترین و ناشناخته ترین نیروی موجود در دنیاست. و اگه بدونیم مشورت یعنی چی بهتر ازین نیرو بهره میگیریم.
مشورت با افراد ناآگاه
بعضی وقتا ما میخوایم کاریو انجام بدیم میریم سراغ افرادی که یا در اون کار شکست خوردن یا اصلا سررشته و علاقه ندارن مشورت بگیریم یادتون باشه در هر موضوعی تعداد افرادی که شکست خوردن همواره بیشتر از تعداد افراد موفق در همون حیطه هستش .
چیزی که درینجا مهمه اینه که ما از راههایی که اون افراد رو به شکست منتهی کرده درس بگیریم و اون مسیر و اشتباهی که اون فرد، انجام داده رو ما بشینیم تحلیل و بررسی کنیم و به جمع بندی برسیم درون زمینه و ما دیگه اون اشتباهات و مسیر غلط رو انجام ندیم و تکرار نکنیم.
چگونه با افراد آگاه مشورت کنیم؟
در واقع از تجربه و اشتباه دیگران عبرت بگیریم تا خودمون عبرت دیگران نشیم.البته بعضی کارها وجود داره به دلیل تازگی و اینکه تا حالا کسی اون راه رو تجربه نکرده و تا حالا درون مسیر قدمی برداشته نشده
و شما پیشگام هستین درین مورد تمایزی که وجود داره اینه که شما آزمون و خطای بیشتری رو باید متحمل بشین و باز هم درین زمینه افرادی هستن، که در یک بخش هایی ازون مسیری که شما میخواهید،
طی کنید علم آگاهی و تجربه دارن و ما میتونیم از اساتید زیادی استفاده کنیم، و آموزش های مختلفی رو یاد بگیریم و شرکت کنیم تا با مفهوم مشورت یعنی چی بیشتر آشنا بشیم و درک بهتری پیدا کنیم.
اما در اکثر مواردی که نمونه مشابه وجود داره ما میتونیم بریم تحقیق کنیم و از افراد آگاه سوال کنیم نه اینکه از افرادی که هیچ گونه اطلاعی ندارن یا اگه اطلاعاتی هم دارن ناقص و نارساناست مشورت بگیریم.چون نمیدونیم مشورت یعنی چی
به همین دلیل این نکته رو همیشه بخاطر داشته باشیم که با افراد با تخصص و تجربه بالا در اون زمینه مشاوره و راهنمایی بگیریم بنابرین اطلاعات منفی بیشتری کسب میکنیم کسب اطلاعات از کسی که توی حیطه ای که میخوایم واردشیم اشتباهه.
از اشتباه کردن نترسید
اول یاد بگیریم چیزی به عنوان شکست وجود نداره ما یک کاری رو اشتباه انجام میدیم تا درست انجام دادن اون کارو یاد بگیریم پس همواره شکست معنی نداره اما وقتی سراغ افرادی میریم که در اون حیطه یک تجربه اشتباه داره چون در اون حیطه شکست خورده دوست نداره شخص دیگه ای موفق بشه و این دلیلی میشه برای موفقیت افراد دیگه.
اینکه اینو یادمون باشه که انجام بدیم و اقدام کنیم تحقیق کنیم علمشو بدست بیاریم و از تعقل استفاده کنیم که ما درباره عقل یک آموزش کامل برای شما عزیزان در قسمت آموزش رایگان قرار دادیم که میتونید با کلیک کردن رو متن زیر به این آموزش به صورت رایگان دسترسی داشته باشید.
اما درینجا برای درک این موضوع با استفاده از عقل که گفتیم عقل مرحله سوم از فرآیند تفکر و علم و عقل هستش ابتدا به ساکن ما میایم، تفکر میکنیم و بعداز تفکر و ایده های مختلف و خوندن مطالب به مرحله تولید علم میرسیم،
وقتی علم اون کار رو بدست آوردیم، به مرحله عمل یا همون تعقل میرسیم و اینجا ما باید از علمی که داریم نهایت استفاده رو ببریم و در عمل پیاده سازی کنیم تا مصداق بارز مشورت یعنی چی رو درک کرده باشیم.
حفظ خونسردی در مقابل حرفای دیگران
برای همه ی ما اتفاق افتاده که خونواده وآشنایان و دوستان و نزدیکان ما میان و از روی احساسات یکسری حرفا به ما میزنن شاید بگه میخوام کمکت کنم یا … اما در واقع میخواد واقعیت های خودشو به شما بگه ، یادمون باشه ما بنده خداییم نه بنده شرایط و اگه ما از خدا کمک بخواهیم و توکل کنیم دلیلی برای حرکت نکردن وجود نداره.
زمانی که ما عاشق کارمون باشیم و اطلاعات درستی با باور و توکل داشته باشیم میتوانیم موفق شویم که در مورد باور و توکل دو آموزش جامع در قسمت آموزش رایگان سایت داریم نکته ی دیگه در مورد مطالب اینه که ما مطالبمونو سعی میکنیم بروز رسانی کنیم و سوالات و دیدگاههای شمارو در قسمت بروز رسانی مطالب اعمال میکنیم.
مشورت در قرآن
در ادامه مبحث مشورت از دیدگاه قرآن کریم میرسیم که در قرآن کریم به اهمیت مشورت و مشاوره گرفتن تاکید بسیار شده و در موارد گوناگون مارو به مشورت تشویق نموده، و حتی یک سوره از قرآن به نام شورى (مشورت و هم فكرى و نظر خواهى ) نام گذاری شده،
و این اهمیت بالای مشورت رو میرسونه شما با خواندن این سوره شوری با تعداد ۵۳ آیه به بیان این مسائل پرداخته که شما میتونین برای اطلاعات بیشتر و تحقیق درین زمینه به این سوره مراجعه کنین و مشورت در قرآن رو بیشتر باهاش آشنا بشید.
که در آیه۱۵۹ سوره آل عمران در مورد موضوعات مختلفی صحبت میکنه ولی دو موضوع مشورت و تصمیم گیری مد نظر ماست و ما روند مشورت کردن و بعد ازون تصمیم گیری و بعداز تصمیم گیری مارو به توکل بر خدا یکتا هدایت میکنه و ما باید یاد بگیریم مشورت با خدا رو همواره انجام بدیم.
ما در زندگیمون اگه به کلام و توصیه قرآن گوش بدیم و این نکات رو سر لوحه ی اعمال و رفتار زندگیمون قرار بدیم احتمال شکست و اشتباهمون درصدش پایین میاد و ما همواره در راه درست و صحیح قدم بر میداریم. و همواره بزرگان ما و فلاسفه و پیسوایان گذشته ی ما ،
مارو به مشورت و نظر خواهی با افراد آگاه توصیه کردن و در موفقیت هم یک اصل به اسم بارش ایده (Brain storming)یا برین استورمینگ، تشویق کردن و نتایج بی نظیری بدنبال داره اما ما نگاهی هم به نهج البلاغه میندازیم و مشورت رو از دیدگاه امام علی (ع) مورد بررسی قرار میدیم.
مشورت در نهج البلاغه
در ادامه مشورت از دیدگاه امام علی (ع) رو باهم بررسی میکنیم که مشورت در اسلام هم نظر با بسیار جملات و توصیه ها و درک درستی از مشورت رو به بیان فرموده که ما به بررسی چند جمله ازین کلمات گهربار میپردازیم.
حکمت ۵۴ نهج البلاغه: که در رابطه با ارزش عقل و ادب و مشورت هست میفرماید: لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.
هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.
حکمت ۱۶۱ نهج البلاغه:که در مورد اهمیت مشورت میفرماید: مَنِ اسْتَبَدَّ بِرَأْيِهِ هَلَكَ، وَ مَنْ شَاوَرَ الرِّجَالَ شَارَكَهَا فِي عُقُولِهَا.
هر كس خود رأى شد به هلاكت رسيد، و هر كس با ديگران مشورت كرد، در عقل هاى آنان شريك شد.
نامه ۵۳ نهج البلاغه که درین نامه امام علی (ع) در قسمت هفتم در مورد مشورت صحیح به مالک اشتر میفرماید:وَلاَ تُدْخِلَنَّ فِي مَشُورَتِکَ بَخِيلاً يَعْدِلُ بِکَ عَنِ الْفَضْلِ، وَيَعِدُکَ الْفَقْرَ، وَلاَ جَبَاناً يُضْعِفُکَ عَنِ الاُْمُورِ، وَلاَ حَرِيصاً يُزَيِّنُ لَکَ الشَّرَهَ بِالْجَوْرِ، فَإِنَّ الْبُخْلَ وَالْجُبْنَ وَالْحِرْصَ غَرَائِزُ شَتَّى يَجْمَعُهَا سُوءُ الظَّنِّ بِاللهِ.
هرگز بخيل را در مشورت خود دخالت مده، زيرا تو را از احسان و نيکى کردن منصرف مى سازد و از تهى دستى و فقر مى ترساند. و نيز با شخص ترسو مشورت مکن که روحيه تو را در انجام امور تضعيف مى کند. و از مشورت با افراد حريص برحذر باش که حرص ورزيدن را از طريق ستمگرى در نظرت زينت مى دهند. زيرا «بخل» و «ترس» و «حرص»، تمايلات گوناگونى هستند که جامع آنها «سوء ظن» به خداوند است.
در نهج البلاغه بسیار زیاد در مورد مشورت و ویژگی های مشاوره صحبت شده و توصیه های کامل رو بیان کردن که ما درینجا به همین سه بخش از جملات ارزشمند بسنده میکنیم امیدواریم که شما هم به مسئله مشورت دیدگاه قشنگتری رو جایگزین کنین.
و در امور زندگیتون ازش بهره مند بشین و با توجه به آیات قرآن و کلام امام علی (ع) از خودرای بودن و خودخواه بودن پرهیز کنیم و همیشه در کارهامون از افراد صاحب نظر و آگاه مشورت بگیریم، اما ازین نکته هم غافل نشیم
که ما خودمون در یکسری کارها کارشناس هستیم و تخصص داریم و درین موارد میتونیم از تعقل استفاده کنیم، و درینجا هم میشه به همکارامون که درین زمینه فعالیت دارن نظرخواهی کنیم. تا به معنای واقعی مشورت یعنی چی برسیم.
توصیه های امام سجاد(ع) درباره مشورت
امام سجاد (ع) در مورد مشورت دادن و مشورت گرفتن دیدگاه ها و توصیه های زیبایی دارن که ما درینجا به بررسی اونا میپردازیم، و مطمئن هستیم که دیدگاه و ایده های قشنگی رو به شما میده و شمارو آگاه تر میکنه نسبت کسانی که از شما مشورت میگیرند، و شما از کسانی که مشورت میگیرین چه نکاتی رو باید رعایت کنین؟ تا تعریف درستی از مشورت یعنی چی رو در زندگیتون اجرایی کنین.
واما حـق المستشیر فإن حضرک له وجه رای جهـدت له فی النصیحه واشرت علیه بما تعلم انک لـوکنت مکانـه عملت بـه و ذلک لیکن منک فی رحمـه و لین ؛ فإن اللین یونس الوحشه وإن الغلظ یوحش موضع الانس وإن لم یحضرک له رای وعرفت له من تثق برایه وترضی به لنفسک؛ دللته علیه و ارشدته الیه فکنت لم تاله خیرا و لم تدخره نصحا ؛ ولا قوه الا بالله
اما حق کسیکه از تو مشورت می خواهد ؛ پس اگر نظر خوبی داری که بـرای او مفید باشد در نصیحت و راهنمائی او کوتاهی نکن و راهی را پیش پای او بگزار که اگر خودت جای او بودی همان راه را می رفتی و با نرمی و خـوش زبانی با او صحبت کن،
زیرا نرم سخن گفتن و مهربانی وحشت و ترس را تبدیل به انس و الفت می کند در حالیکه غلظت و تندی انس و محبت را مبدل بترس و وحشت می سازد، و اگر چیزی به ذهنت نرسید تا او را راهنمائی کنی و کسی را می شناختی که خود به او اعتماد داشته و حاضر بودی به رای و نظرش عمل کنی،
او را بسوی همان شخص راهنمائی کن و در این صورت است که در مشورت دادن کوتاهی ننموده ای و راه صحیـح و درست را از او پنهان نداشته ای و قوتی نیست مگر به خداوند متعال . با بیانی واضح او را متوجه حق خودت بگردان .از قیل و قال و جار و جنجال بپرهیز؛ برای آنکه سبب بی ارزش شدن حجت و برهانت شده اجر و پاداش ترا ضایع میگرداند و قوتی نیست مگر به خداوند متعال.
درینجا امام سجاد (ع) با کلامی ساده و پر مفهوم در مورد کسانی که به ما مراجعه میکنن توصیه های ارزشمندی رو ارائه دادن، که ما مراحل مشورت دادنمون به کسانی که ازمون مشورت میخوان رو بیان نموده ، تموم ابعاد مشورت رو به ما یاداوری نموده،
که با چه لحنی با چه دیدگاهی به دیگران مشورت بدیم و اگه علم و آگاهی نداشتیم درین زمینه چطور دیگران رو راهنمایی کنیم تا به دیدگاه بهتری دست پیدا کنه اما در ادامه امام سجاد(ع) در مورد ویژگی های کسی که به ما مشورت میده رو کامل بیان نموده و میفرماید:
اما حق المشیر علیک فلا تتهمه فیما یوافقک علیه من رایه اذا اشار علیک فانما هی الآراء وتصرف الناس فیها و اختلافهم فکـن علیه فی رایـه بالخیار اذا اتهمت رایـه فاما تهمته فلا تجوز لک إذا کان عندک ممن یستحق المشاوره ؛ ولا تدع شکره علی ما بدا لک من إشخاص رایه و حسن وجــه مشورته؛ فاذا وافقـک حمدت الله و قبلت ذلک من اخیه بالشکر والارصاد بالمکافاه فی مثلها ان فزع الیک ولا قوه الا بالله.
اما حق کسیکه که از او مشورت می خواهی بر تو آنست کـه اگـر در مشورت دادن ؛ نظر او مطابق خواستهء توبود ؛ او را به خیانت متهم نکنی، زیرا کـه آراء و انظار بین مردم مختلف است و اختلاف آنان در آراء و نظریات امریست متداول و معمول.
البته تو کاملا اختیار داری که نظر او را قبـول نمائی یا رد کنی ؛ و چنانچـه نظـر او را مطابق صواب ندیدی میتوانی اصل نظر را متهم کنی و ناصواب بخوانی اما خود او را هرگز ؛ چون تو او را اهل مشورت میدانستی و به همین جهت به او مراجعه نمودی.
اگر نظرش را عمل نمودی و به آنچه میخواستی رسیدی پس او را تشکر نموده و خـدا را سپاسگزار باش و اگر روزی او به تو مراجعه کند و از تو مشورت بخواهد؛ تو نیز احسان نموده و او را به طور صحیح و به دور از خیانت راهنمائی کن و قـوتی نیست مگر به خداوند متعال.
واقعا انسان وقتی این جملات رو میخونه تحت تاثیر عجیبی قرار میگیره که عاشق ترین فرد تاریخ به چه زیبایی مسائل و چالش ها رو تحلیل کرده و راه حل های بسیار کارسازی رو به ما توصیه کرده واقعا انسان اگه از کلام این بزرگان در زندگیش استفاده کنه
و عمل کنه زندگی راحت و بی آلایشی در پناه خداوند تجربه خواهد کرد چقد زیبا در مورد توحید و قدرت خداوند اشاره میکنه که ما میتونیم از خداوند بهره بگیریم و اونو قدرت مطلق زندگی خودمون بدونیم.
شعر درباره مشورت
در ادامه شعر درباره مشورت رو مورد بررسی قرار میدهیم و شاعران و صاحب دلان گذشته ی ما در مورد مشورت ابیات زیبایی رو سروده اند و توصیه های بسیار رو در مورد اهمیت مشورت بیان کرده اند، که ما به صورت گزیده از ابیات این شاعران بهره مند میشیم.
مشورت از دیدگاه مولانا
مشورت ادراک و هشیاری دهد
عقلها مر عقل را یاری دهد
مشورت در کارها واجب شود
تا پشیمانی در آخر کم بود
مشورت از دیدگاه صائب تبریزی
عقل سختی دیدگان شمشیر صیقل داده ای است
مشورت زنهار با مردان کار افتاده کن
خاکساری پیشه خود ساز چون آب روان
سرو را چون بندگان در پیش خود استاده کن
هر که بیمشورت کند تدبیر
غالبش بر غرض نیاید تیر
بیخ بیمشورت که بنشانی
بر نیارد به جز پشیمانی
مشورت در دیدگاه جامی
مشورت کردن برادران با یکدیگر که چه حیله سازند
که یوسف را از پیش پدر دور سازند
برای تحقیق بیشتر و درک بهتر میتونین به ابیات دیگران شاعرانی چون عطار ،وحشی بافقی ،حافظ ،نیما یوشیج و… مراجعه کنید. اما شاعران ما هم به مشورت صحیح و اصولی مارو ترغیب میکنند و از ما میخوان که در مشورت کردن تمرکز و توجه و تحقیق بیشتری لحاظ کنیم .
ما با همچین گنجینه ی از کلام قرآن و پیشوایان و شاعران و عرفایی بزرگ ،میتونیم بهره بیشتری ببریم و از کلام و باور این عزیزان بهره زیادی بگیریم، و در زندگی خود ازونا الگو برداری کنیم و به سبک زندگی خودمون اونارو پیاده سازی کنیم.
میوه ی مشورت چیست؟
وقتی ما اصولی که در بالا گفته شد رو رعایت کنیم یک سری دستاوردها بدست میاریم و میوه و محصول زیادی برای ما به بار میاره. و درک بهتری از مشورت یعنی چی ما بدست میاریم. اولین میوه ی مشاوره اینه که پشیمون نمیشی چون خودخواهانه و بدون علم دست به اون کار نزدی.
دومین میوه ی مشورت بزرگ شدن تفکرات و باورهات هستش وقتی مشاوره میکنی تجربیات و اصول گرانبهایی رو بدست میاری، این تجربیات ایده ها و دیدگاههای قشنگتری رو برای تو ایجاد میکنه و باعث میشه چراغای بیشتری در ذهنت روشن بشه،
سومین محصول و میوه ی مشاوره از خطاها و لغزش هایی که در طول مسیر ممکنه باهاش برخورد کنی و تورو در دام خودش گرفتار کنه، رهایی پیدا میکنی و با صلابت و استحکام بیشتری در جاده زندگی قدم بر میداری و بسیاری از نتایج و محصولات دیگه ی به بار میاره برای شما که ما درینجا به این سه مورد اشاره کردیم.
نیاز به مشورت
هیچ وقت قرار نبوده که ما متکی به خودمون باشیم و خودمون همه چیز رو بدونیم هرکسی در زندگی خودش یک قسمت رو انتخاب میکنه و در اون انتخاب به نتایج و دانش خوبی میرسه، ولی در جنبههای دیگه نمیتونه این ادعا رو داشته باشه و نیاز داره که یک نفر کمکش کنه درواقع نیاز به مشورت داره، یکی از طرز فکرها و باورهای که تقریباً میشه گفت بیمار گونس اینه که:
- من نیاز به مشاوره ندارم
- مگه من بیمارم که برم مشاوره؟
- مشاوره برای من نتیجهای نداره؟
و بیشترین موردی که من دیدم در بین آقایون این موضوع بیشتر رواج داره ولی واقعاً همه ما انسانها نیاز به مشورت و مشاوره داریم، حتی خود افرادی که مشورت میدن و مشاوره میدن خیلی وقتها پیش میاد که نیاز داره یک نفر اونارو بهتر کمک کنه،
پس این طرز فکر رو همین حالا برای همیشه از ذهن و زندگیت بیرون بنداز که نیاز به مشاوره نداری چون ما همه چیز رو نخواهیم دونست این صحبتها البته برای افرادی آماده شد که میخوان در زندگی تغییر کنن و تازه بودن و پیچیده بودن زندگی رو لمس کنن و از اون لذت ببرن،
اگه فردی خودش نخواد تغییر کنه هیچ وقت این موضوعات رو قبول نخواهد کرد پس شمایی که داری این آموزش رو میخونی و گوش میدی این موضوعات رو جدی بگیر، چون همیشه گفتم باارزشترین دارایی هر انسانی تجربشه چون زندگیش رو چه در جنبه مادی و چه در جنبه معنوی برای به دست آوردن اون تجربیات خرج کرده،
پس وقتی در مورد یک موضوع به شما مشورت میدن شما شاید حاصل عمر یک انسان رو داری دریافت میکنی، و اگه این تجربیات رو بدونی سالها از افرادی که این موضوعات رو نمیدونن جلو خواهی افتاد و اینا به دست نمیاد مگه اینکه ما یاد بگیریم مشورت درست بگیریم.
جمع بندی آموزش و کلام پایانی
ما درین آموزش مشورت یعنی چی به بررسی جوانب مختلف مشورت از دیدگاه موفقیت، قرآن، نهج البلاغه، کتاب حقوق امام سجاد(ع) و اشعار معاصر مرتبط بهره گرفتیم امیدواریم که با خوندن بارها و بارهای این مطالب شما دیدگاه بهتری نسبت به مشورت در انجام کارهاتون پیدا کنین و زندگی راحتتر،
و با آسایش بیشتری رو برای خودتون خلق کنین. تیم آکادمی مجازی باور مثبت ازین بابت خرسند و شادمان هستش که مطالب اساسی، و مسائل مورد نیاز رو برای شما عزیزان حلاجی میکنه و برای ساختن باورهای مثبت در زندگی شما تلاش میکنه،
و در پایان یادمون باشه یه دلیلی پیدا کنیم برای اینکه هر روز از توی تختخواب بلند شیم، در آخر با کسایی مشورت کنین که از لحاظ فکری، و تجربه خیلی از شما بالاتر هستند و در اون زمینه تخصص لازم رو داشته باشند با هرکسی و هر درجه ی مشورت نکنید.
امیدوارم بتونیم همراه با بهره گرفتن از تجربیات زندگی دیگران و خودمون بهترین تصمیم گیری هارو داشته باشیم، تا بتونیم نتایجی رو که دوست داریم به دست بیاریم مشورت های تخصصی و عملی در زندگیمون به وجود بیاریم، و آگاهی بهتری از مشورت یعنی چی رو در زندگیمون داشته باشیم.
با گذاشتن نظرات و دیدگاه های خودتون مارو برای تولید محتواهای کامل تر یاری کنین و از همینجا از عزیزانی که برای ما دیدگاههای زیبا میگذارن کمال تشکر و سپاسگزاری رو داریم. همه انسان ها در ذاتشون لایق بهترین ها هستن پس به بهترین خودتون در زندگی تبدیل بشین
در پناه ایزد منان شاد و موفق پیروز باشید
دوستتون داریم
یا حق.
محصولات پیشنهادی
جدیدترین آموزش های رایگان
دست کدام تقدیر تو را در بازی سرنوشت اسیر کرده است؛ گردباد کدام حادثه توانت را در همه شکسته است؟ حس می کنی این همان نقطه پایانی است؛ بن بست زندگی!
تردیدی گنگ لحظه هایت را خاکستر می کند. پس به دنبال دست های مهربانی می گردی؛ تکیه گاهی سبز و مطمئن.
با یکی دو کس مشاوره کن در اموری که پرخطر بینی
با یکی آیینه پشت رو بینی با دو تا آیینه پشت سر بینی
اصل مشورت، نعمت بزرگ خداوندی برای انسان هاست که آنان را به خود متکی می کند
روژین?⚘?
سلام ممنونیم از نظر ارزشمندوتون و با این کار به ما مشورت میدین سپاسگذاریم
چرا مشورت میکنیم :
من مشورت میکنم چون عاقل هستم :عاقل آن است که کارهای عاقلانه بکند و مشورت هم خود کار عاقلانه است، مشورت اصلا یعنی عقل.
مشورت میکنم چون من دور اندیش هستم :وقتی آدم بخواد ته يه کاری رو ببیند در نتیجه میشود دور اندیش. برای اینکه ته يه کاری هم خوب باشد باید به اندازه مشورت کرد. مشورت باعث میشود عقلت تقویت شود و میزان تعقلت بالا برود.
پشتیبان میخواهم :هر آدمی برای هر کاری بهتر است پشتیبان داشته باشد. حالا هر چه پشتیبان هايش بیشتر باشد دلش هم قرص تر میشود برای انجام آن کار. مشورت بهترین پشتیبان است.
نمیخواهم پشیمان شوم :مشورت باعث میشود با انتخاب بهترین راه برای مشکل، بعداً پشیمانی به بار نیاید.
خطا را نشانت میدهد :مشورت برای این است که خطاهای تصمیمی را که گرفته ای را پیدا کنی و آنها را اصلاح کنی. وقتی تصمیمی رو میگیری تمام زوایا رو نمیبینی، یا حتی نمی خواهی ببینی، و این خواستن، روی چراغ عقلت را پوشانده، بنابراین کسی را لازم داری که از بیرون ماجرا به تصميمت نگاه کند و عیب و ایرادهای آن را به تو بگوید. او کسی نیست جز یک مشاور خوب.
باید دشمنت را بهتر بشناسی :با دشمنت مشورت کن تا او را بهتر بشناسی. او خودش رو میانه حرفهایش به تو لو خواهد داد. باید دشمنت رو خوب بشناسی تا بتوانی با او مقابله کنی.
میخواهی راه را از چاه بشناسی :مشورت میکنی تا راه درست را بیابی. برای اینکه بیراهه نروی. راه را از چاه بشناسی و تشخیص دهی. پس مشورت کن چون راه را نشانت میدهد.
میخواهی پیروز شوی :وقتی چند نفر با هم میگویند کاری درست است و خودت هم با عقلت به این نتیجه رسیده ای به احتمال خیلی خیلی زیاد آن کار تو را به پیروزی هم می رساند.
راحتی و آرامش برایت می آورد :به جای اینکه تمام راهها را امتحان کنی، به جای اینکه خودت همه را تجربه کنی، به جای اینکه کلی دردسر بکشی، با چند نفر مشورت میکنی و راحت و آسوده بدون دردسر اضافی به نتیجه مطلوب میرسی. اگر بد است، خب شما مشورت نکن.
همه تو را ستایش خواهند کرد :کسی که با دیگران مشورت کند، مورد ستایش آنها هم قرار می گیرد. چون مشورت یک کار عاقلانه است و کارهای عاقلانه را هم همه قبول دارند و باعث و بانی اش رو هم ستایش خواهند کرد. ? ? ?
با تشکر فراوان از آموزش خوب آکادمی انرژی مثبت، pegah
سلام-خداقوت
در مورد بحث مشورت،شما تقریبا آنچه رو که لازمه به صورت بسیار زیبا و مفید بیان کردین
من فقط در حد یه اشاره خیلی کوتاه نظرم رو عرض میکنم
از نظر من مشورت کردن یه امر ضروری و مهمه
در دنیای کنونی که ما زندگی میکنیم هر روزی که سپری میشه آدمها ابعاد جدیدی رو از وجود خودشون کشف میکنن و به توانائیهای جدیدی پی می برن و به همین خاطر آدمها روز به روز پیچیده تر میشن و علم هم با سرعت شگفت انگیزی در حال پیشرفته
به همین خاطر تنوع موضوعات و پیچیدگی مسائل بسیار زیاد ومختلفه
همچنین هر چقدر ما آگاهی ها و معلومات زیادی داشته باشیم باز هم نمیتونیم به همهء ابعاد یه مسئله پی ببریم و اون مسئله رو تنها از دیدگاه خودمون ارزیابی میکنیم اما ممکنه ابعادی از مسئله از چشم ما پوشیده بمونه که میتونه بسیار مهم باشه
به این دو دلیل مهم و دلایل زیاد دیگه،ما نیازمند مشورت با دیگران هستیم
امیدوارم برای مشورت در کارهاتون بهترین آدمها در مسیر زندگیتون قرار بگیرن و بتونین زیباترین تصمیم ها رو بگیرین
سلام.مشورت در هر زمینه ای عالیست.و امرهم شورا بینهم/استاد رضایی عزیز بسیار عالی و جامع بود /سپاس
سلام وقت بخیر خسته نباشید
همانطور ک داخل اموزش هم استاد رضایی ذکر کردند در دنیای کنونی بدلیل تخصصی شدن و پیشرفت امور و از اونجایی ک ما در همه زمینه ها و مسایل زندگی اشرافیت ب موضوعات نداریم بهترین و سنجیده ترین کار اینه ک از صاحب نظران و متخصصان اون زمینه مشورت بگیریم و یا افرادی ک چندین سال تجربه شخصی دارن و در نهایت درستترین کاری ک بذهنمون میرسه رو انجام بدیم…