چکیده این آموزش
در آموزش تعادل در زندگی به چه معناست به مباحث زیر می پردازیم:
- چگونه تعادل در زندگی ایجاد کنیم؟
- بررسی نمونه یک تعادل در زندگی
- دو سبک مهم در تعادل درزندگی
- تلاش در راستای ایجاد تعادل درزندگی
- چگونه نبازهای اساسی زندگیتون رو فراموش نکنید
چگونه تعادل در زندگی ایجاد کنیم؟
تعادل در زندگی یکی از جنبه های مهم زندگی ماست همواره در زندگی برای اینکه بتونیم از زندگیمون لذت ببریم بایستی یاد بگیریم که تعادل در زندگی رو داشته باشیم و داشتن تعادل در زندگی باعث میشه، توضیحات صوتی درباره فایل آموزش تعادل در زندگی به چه معناست رو میتونید از طریق پلیر زیر بشنوید و لذت ببرید:
برای دانلود فایل صوتی این آموزش کلیک نمایید…
که ما همزمان در جنبههای مختلف زندگی رشد کنیم و همین همزمان بودن باعث میشه در آینده دچار پوچی و دچار افسردگی نشیم برای موضوع ما بایستی تعادل درزندگی برای خودمان تعریف کنیم.
و بهترین کسی که میتونه تعادل در زندگی برای ما تعریف کنه خودمونیم اما داخل این آموزش تعادل در زندگی به چه معناست که خلق زندگی رو شروع کنیم میخواهیم نسبت به موضوعات تعادل درزندگی آگاه باشیم پس در آموزش تعادل در زندگی به چه معناست با ما همراه باشید.
بررسی نمونه یک توازن در زندگی
در سال ۱۹۳۲ هشت نفر از بزرگترین افراد دورهم جمع شدن که ثروت این هست نفر بهاندازه یک کشور بود اما بعد گذشت ۵سال میخوایم ببینیم که این هشت نفر چه زندگی رو تجربه کردند:
چارلز شواپ: بزرگترین تولیدکننده فولاد پنج سال پیش از مرگش ورشکست شد
هوارد هابسن: مدیر یک شرکت گازی بزرگ کارش به دیوانگی کشید آرتور کاتن: یکی از تاجرهای بزرگ در زمانه خود در بستر بیماری فوت شد
ریچارد ویتنی: سرمایهدار و مدیر یک صرافی به زندان رفت
آلبرت فال: به زندان رفت و سپس فوت شد
جسی لیورمور: فعالیت در والاستریت ملقب به خرس والاستریت دست به خودکشی زد و…
نتایج بررسی تعادل در زندگی
وقتی به زندگی این افراد نگاه میکنیم شاید این ذهنیت در ما شکل بگیره که پول و ثروت یکی از عاملهای بدبختی در زندگی انسانها باشد اما اصلاً و اصلاً بررسی این آمار به این دلیل نبود و در واقعیت ثروتمند بودن و دارا بودن یکی از بهترین کارهای که هرکسی میتونه در زندگی برای خودش انجام بده
توی این بررسی مشخص شد که این افراد فقط برای اون خواستهای که داشتن شروع کردند به تلاش کردند درواقع این افراد برای اینکه یک سری از جنبههای زندگیشان را پوشش بدن شروع کردند به کسب ثروت و به ثروت رسیدند.
اما جنبههای دیگه زندگی و رشد ندادند و همین باعث شد که وقتی در جنبه مالی و رشد کردند چون فراموش کرده بودند که زندگیشان را بسازند. همین موضوع بعد از رسیدن او را به خواسته هاشون باعث شد که سقوط کنند،و درگیر یک سری ذهنیتها و ساختارهای اشتباه در زندگیشان بشوند. اگه ما همزمان برای توازن زندگی برنامهای نداشته باشیم بعد یه مدت ما نبود تعادل در زندگی میشیم و همین نداشتن توازن باعث میشه تجربیات و افکار اشتباهی رو در زندگی داشته باشیم.
برای تعادل در زندگی چه کنیم؟
اگه ما همین حالا بدانیم که برای تعادل زندگیمون بایستی چیکار کنیم در آینده یک زندگی متعادل را تجربه خواهیم کرد اما برای تعادل درزندگی ما باید این دو سبک آموزشی رو همیشه به همراه داشته باش.
دو سبک مهم در تعادل در زندگی
سبک اول: یکی به ما یاد بدهد که چطور زندگی را بسازیم.
یادگرفتن اینکه چطوری زندگیمونو بسازیم باعث میشه که ما در کسبوکار و در درآمدمون رشد کنیم پس اگر ما یاد بگیریم چطور زندگیمون رو بسازیم اونوقت زندگیمون را در جنبههای مادی به خوبی رشد خواهیم داد.
سبک دوم: یکی به ما یاد بدهد چطور زندگی کنیم اما اینکه ما بدونیم چطور زندگی کنیم شاید بشه گفت مهمترین آموزشی که بایستی حتماً هرکسی در زندگیش اون رو ببینه من خیلی جاها این را گفتم.
تلاش در راستای ایجاد تعادل در زندگی
که اگه ما تلاشهای درستی داشته باشیم نتایج درستی را خواهیم گرفت اما آیا واقعاً ما یاد گرفتیم؟ که با نتایج آزمون زندگی کنیم؟ آیا واقعاً ما یاد گرفتیم از زندگی موردنظر داریم یک درون ارزشمند را برای خودمان بسازیم؟
وقتی ما فقط در جنبه اول رشد کنیم اونوقت ما تعادل را در زندگی نداریم و افرادی که برای شما مثال زدم افرادی بودند که فقط یادگرفتن که زندگیشان را بسازند. و بعد از اینکه زندگی رو ساختهاند یاد نگرفته بودند به چه صورت زندگی بکنن بیخیال ساختهها و داشتهها شون شدند.
یا به زندگیشان خاتمه دادند پس ما برای اینکه توازن را داشته باشیم علاوه بر اینکه داریم برای رشد کسبوکار مون تلاش میکنیم. بایستی همزمان برای رشد درون ما تلاش کنیم و بیاییم یکی درون پرورشیافته و برای خودمان بسازیم.
تعادل در زندگی کلید همه چیز است
برای داشتن تعادل در زندگی نیازهای خودتون رو فراموش نکنید باید علاوه بر کار علاوه بر پیشرفت در درآمد مراقب سلامتی مون، مراقب ارتباط هامون و مسئولیتهایی که در زندگی و در اجتماع داریم باشیم ما باید هوای خودمون و زندگیمون رو داشته باشیم.
خیلی وقتها ما داریم تلاش میکنیم برای اینکه رفاه را به زندگی و به خانواده و دعوت کنیم. اما خیلی وقتها فراموش میکنیم که حضور ما خودش یک رفاه و افرادی هستند که شب و روز در حال تلاش هستند تا وقتی که به خودمون میایم، و میبینیم کلی از عمر و زمان زندگیمونو سپری کردیم. و همین موضوع باعث میشه که ما افسوس بخوریم،
اگر در زندگی افسوس خوردید بدونید که شما زندگی کردن رو یاد نگرفتید و بدونید که شما در زندگی توازن نداشتید. بس همیشه برای داشتن توازن تلاش کنید و تعادل در زندگی تان به وجود بیارید با آموزشهایی که زندگی کردن رو به شما یاد خواهد داد.
چگونه در زندگیمون تفکیک سازی کنیم؟
برای اینکه بتونیم تعادل رو در زندگی داشته باشیم روی قدرت تفکیکمون هم بایستی کار کنیم و این به این معنا هستش که در زمانهایی که در حال انجام کار هستیم خودمون رو مشغول کار کنیم و در زمانهای که کار نمیکنیم به بقیه جنبهها برسیم،
برای مثال ما هشت ساعت رو در طول روز کار میکنیم بایستی یاد بگیریم تمام تمرکز و توجهمون رو در اون هشت ساعت رو کارمون بزاریم و اگر مسئله و چالشی هست اون رو بررسی کنیم یا اگر میخوایم جنبهای از کارمون و دانش کاریمون رو رشد بدیم در اون تایم اون کار رو انجام بدیم.
در زمانی که تایم کاریمون تموم شد در جمع دوستان قرار بگیریم نباید مسئلههای کاری رو با جمع دوستان یا روابطمون قاطی کنیم و به دنبال رشد و بهبود رابطه هامون باشیم وقتی بتونیم این کار رو انجام بدیم،
تعادل رو در زندگیمون پیاده سازی کردیم برای این موضوع داشتن مدیریت زمان و برنامهریزی دوتا از آموزشهای هستش که بایستی یاد بگیریم که در آموزش های رایگان در مورد این موضوعات صحبت کردیم.
در بحث تعادل یک موضوع مهم هستش تحت عنوان تمرکز و این موضوع تعادل به این معنا نیست که ما بیایم این تفکر رو در خودمون ایجاد کنیم که هم زمان چند جنبه زندگی رو رشد بدیم ما هم زمان نمیتونیم چند وزنه رو هم زمان بلند کنیم،
در واقع در موضوع تعادل ما میایم تمرکزمون رو روی رشد یک جنبه برای مثال کسب و کار میزاریم اما این نباید یک عامل بشه که روابطمون رو بیخیال بشیم و نتونیم از روابطمون لذت ببریم چون اگر نتونیم این کار رو بکنیم در نهایت ما رشد میکنیم.
اما یک زندگی تک بعدی رو تجربه میکنیم برای همین در تعادل ما تمرکزمون باید روی رشد یک جنبه از زندگیمون باشه اما هم زمانی که تمرکز ما روی یک جنبه از زندگیست جنبههای دیگه رو ببینیم و از معنا و لذتهای که به همراه داره غافل نشیم.
جمع بندی آموزش و کلام پایانی
یک چرخدنده زمانی درستکار میکنه که تموم دنده هاش سالم باشد و یک زندگی زمانی پر از لذت که ما تعادل رو داخلش داشته باشیم. هیچوقت در زندگی سعی نکنید که توازن رو به هم بزنید چون هرلحظه زندگی ما فقط در اون لحظه قرار داره و ما اون رو در اون لحظه تعریف میکنیم. امیدوارم همیشه در زندگیتون توازن داشته باشید مارو با دیدگاهها و نظران ارزشمندتون همراهی کنید به خدا میسپارمتون مراقب حال دلتون باشید دوستتون داریم
یاحق.
محصولات پیشنهادی
جدیدترین آموزش های رایگان
سلام-خداقوت
شما در این آموزش به نکتهء خیلی ظریف و زیبایی اشاره کردین که گاهی ممکنه به فراموشی سپرده بشه
افراد ثروتمندی رو که مثال زدین،علاوه برتوضیحاتی که دادین، من اینطور فکر میکنم که این افراد به این دلیل شکست خوردن چون فقط به یه بعد از زندگیشون پرداختن اونها بعد از اینکه به هدفشون که احتمالا همون ثروت بوده رسیدن دچار تعارض شدن به این دلیل که همهء لذتهای مادی و دنیایی رو که با پول و ثروت میشه به دست آورد رو تجربه کردن و بعد از یه مدت براشون عادی شده و چون از درون رشدی نداشتن
دچار تعارض شدن مثل همون خانوم جسی که دست به خودکشی زد
بنابراین ما باید همهء جنبه های مادی و معنوی رو با هم رشد بدیم تا دچار مشکل نشیم
بین ثروتمند شدن و پول فراوان داشتن تفاوت زیادی وجود داره و ثروت یعنی اینکه بتونیم زندگی رو تمام و کمال تجربه کنیم
در زمینه تعادل میشه مثالهای فراوانی زد من یه نمونه رو عرض میکنم
به عنوان مثال در زمینه ارتباط و رابطه: گاهی بعضی افراد شناخت درستی نسبت به خودشون ندارن و مهارتهای ارتباطی رو درست یاد نگرفتن حتی نمیدونن دقیقا دنبال چی هستن به همین خاطر وقتی وارد یه رابطه دوستی با شخصی میشن ممکنه دچار مشکل بشن
وقتی ما یه شناخت درست از خودمون و خواسته هامون داشته باشیم یاد میگیریم چطور با دیگران ارتباط برقرار کنیم و دچار مشکل نشیم شما هم به این مطلب اشاره کردین که ما باید یاد بگیریم چطور زندگی کنیم
یه مثال جزیی و واضح عرض میکنم: گاهی ممکنه ما به هر دلیلی از دوستمون ناراحت بشیم و سعی کنیم از اون فاصله بگیریم اگه این فاصله به حدی باشه که اون متوجه اشتباهش بشه پس ما کار درستی کردیم اما اگه این فاصله طولانی بشه اون هم به دلیل افکار خودمون که ممکنه تصور کنیم اگه بخوایم با دوستمون ارتباط مجددی داشته باشیم حتی در حد احوالپرسی، ممکنه سوء تفاهم پیش بیاد یا مسائل گذشته تکرار بشه
اینجا دیگه این خود ما هستیم که اشتباه میکنیم و با افکار و برداشت اشتباهمون همون حالت افراط و تفریط رو ایجاد میکنیم..!
بنابراین ما باید در تموم جنبه های زندگیمون از جمله شغل و کارمون -رفتار و افکارمون- ارتباطمون با دیگران- مسائل مادی و معنوی و خلاصه همهء امور زندگی،سعی کنیم همه رو با هم رشد بدیم و تعادل رو در هر مسئله ای رعایت کنیم